Kiderült, mi volt az eddigi legelképesztőbb baleset a magyar fesztiválokon

Fotó: Rockstar Photographers -
fesztivál baleset kórház Hegyalja Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb zenei fesztiválok egészségügyi kontingensének operatív vezetője, Kupsza Péter elárulta, mi volt az eddigi legemlékezetesebb eset munkája során.

A fesztiválokon könnyen előfordulnak balesetek, de szerencsére minden helyszínen van egy nagyobb csapat, akik elsősegélynyújtással foglalkoznak. A legnagyobb zenei fesztiválok egészségügyi kontingensének operatív vezetője, Kupsza Péter most egy érdekes történetet osztott meg a Riposttal. Elárulta, hogy élete egyik legemlékezetesebb esete, ahol segédkeznie kellett néhány évvel ezelőtt, a Hegyalja Fesztiválon történt.

Egy srác, a bulis napok hatására romantikus hangulatba került, és úgy érezte, ezt ki kell mutatnia barátnője felé is. Azzal kezdte, hogy a sátorban meggyújtott egy rakat teamécsest, majd egy gázégőn főzni kezdte szerelme kedvenc teáját. Szépen alakultak a dolgok, adtak a romantikának, csak éppen azzal nem számoltak, hogy a gáz szép lassan megtelíti a sátrat. Végül a gyertyák lángja belobbantotta a teret, és egy hatalmas robbanás kíséretében gyakorlatilag elsöpörte a sátrat" – mesélte.

A kép csak illusztráció Fotó: Rockstar Photographers

Persze így utólag viccesen hangzik, azért igencsak nagy volt a rémület a helyszínen.

Amikor odaértünk a helyszínre, csak a körben elszenesedett fű jelezte, hogy korábban ott egy sátor állt. A srác és a lány, halálra vártan ültek a kör közepén, és egy szál szőr nem sok, annyi sem maradt rajtuk. A cuccok és maga a sátor szanaszét hevert a környéken. Komoly bajuk az ijedségen túl nem lett, de így is be kellett vinni őket az égési osztályra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.