Mel B, a Spice Girls egykori tagja elvonóra megy: alkohol - és szexfüggő

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Spot -
alkoholfüggőség elvonókúra Mel B Spice Girls szexfüggés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban vált el férjétől a Spice Girls egykori tagja, aki ezúttal nyiltan vállalta alkohol- és szexfüggőségét.

Néhány hét múlva elvonóra megy Mel B, aki a válása után poszttraumás stressz szindromában szenvedett. A botrányosra sikerült szakításról és a nem túl harmonikus életéről hamarosan megjelenő könyvében részletesen is mesél a Spice Girls egykori tagja.

Mel B Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Spot

Ám ezúttal nem emiatt került ismét címpalokra: bevallotta, hogy

alkohol - és szexfüggő,

így rehabra vonul, hogy kezeltethesse magát - írta meg a Daily Mail.

Mitől fáj a gyerek feje? Lehet, hogy nem ivott eleget!http://www.life.hu/drlife/20180731-folyadekfogyasztas-fontossaga-es-osztonzese-gyerekkorban.htmlAnya, fáj a fejem! Hányszor hallottuk ezt az iskolából hazatérő gyerektől? Persze, a fáradtság is lehet az oka, esetleg a kevés oxigén, de ha az okokat keressük, legtöbbször kiderül: nem volt elég a folyadékbevitel... Dr. LifeOrigoKatalin hercegnén műtéti heget fedeztek fel: kiderült, miért operálták meghttp://www.life.hu/drlife/20180825-katalin-hercegnen-muteti-heget-fedeztek-fel-kiderult-miert-operaltak-meg.htmlKatalin hercegné évek óta rejtegeti a hajvonalában lévő heget, de a rajongók érdeklődését nem sikerült csillapítani. Most végre fény derült a seb titkára. Dr. Life--Nincs olyan nőgyógyászati betegség, amihez túl fiatal lenne valakihttp://www.life.hu/drlife/20180825-nincs-olyan-nogyogyaszati-betegseg-amihez-tul-fiatal-lenne-valaki.htmlGyakran hallani, hogy valaki egyes betegségekhez még túl fiatal, sajnos valójában nincs olyan nőgyógyászati betegség vagy állapot, amire azt lehetne mondani, hogy szigorúan korhoz köthető. Dr. Hartman Gábor szülész-nőgyógyász elmondta, hogy hány éves kortól és milyen rendszerességgel érdemes nőgyógyászati vizsgálatra menni.Dr. LifeOrigoSúlyos betegségéről vallott Terry Blackhttp://www.life.hu/drlife/20180823-sulyos-betegsegerol-vallott-terry-black-rak.htmlTerry Black a tévékamerák előtt vallott súlyos betegségéről. Dr. Life--Infúziós kezelést kapott Hargitai Bea: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20180822-infuzios-kezelest-kapott-hargitai-bea.htmlHargitai Bea Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy nemrég infúziós kezelésre szorult. Dr. LifeOrigoHarminc kilótól szabadult meg Faragó Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180821-harminc-kilotol-szabadult-meg-farago-andras.htmlFaragó András hirtelen szabadult meg 30 kiló feleslegtől, most olyan, mintha kicserélték volna. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.