Tóth Róbert súlyos beteg kajakos túl van a kezelése legnehezebb részén

Forrás: Instagram -
betegség daganat Tóth Róbert sportoló kajak Németország kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Róbert, az U23-as ifjúsági Európa-bajnok kajakos túl van kezelése legnehezebb részén. Nemrégiben súlyos betegséggel diagnosztizálták a 28 éves sportolót, aki Németországban kap kezelést. 

Súlyos betegség támadta meg az U23-as ifjúsági Európa-bajnok kajakos, Tóth Róbertet. A 28 éves sportolónak daganatot találtak a máján, a könnycsatornáján és a gerincén is. Az itthon elkezdett sugár- és kemoterápia hatására eltűnt a tumor a bal szeme mögött, a látását viszont elveszítette arra a szemére - írja a Blikk. A máján levő tizennyolc, valamint a gerincén található két, stagnáló daganat megmaradt. Egy stuttgarti klinikára mentek, ahol immunterápiát és egy TACE nevű kezelést kap.

Tóth Róbert az egyik kezelésen Forrás: Instagram

A sportoló felesége Facebook-bejegyzésben tájékoztatja követőiket férje állapotáról. "Túl vagyunk az első héten, a kezelés legnehezebb részén. A TACE jól sikerült, Robi most is keményen megküzdött a mellékhatásokkal és a fájdalommal" - írta bejegyzésében Reményi Diána.

A Róberten végrehajtott beavatkozások 6 millió forintba kerülnek. Az elsőt a család és barátok fedezték, a terápiának köszönhetően a máján lévő daganatok 70 százaléka eltűnt. A második terápiára nem volt pénzük, a nyilvánossághoz fordultak, elképesztő összefogás jött létre a sportolóért. "Az orvos alátámasztotta, hogy a júliusi beavatkozás hatására és az azóta eltelt idő óta a májában lévő daganatok 70 százaléka valóban elpusztult. Hisszük, hogy ezúttal is ilyen jól reagál a szervezete, de három hónapot most várni kell a kontrollvizsgálatokra" - ídézte a lap Reményi Diána Facebook-bejegyzését.

Tóth Róbert következő kezelése augusztus 21-én kezdődött, ha minden jól megy, nem lesz szüksége többre, ám az immunterápiát folytatnia kell.

Meg kell műteni Benke Laci bácsit: a prosztatájával vannak gondokhttp://www.life.hu/drlife/20180828-meg-kell-muteni-benke-laci-bacsit-a-prosztatajaval-vannak-gondok.htmlHamarosan kórházba vonul Benke Laci bácsi, ugyanis meg kell műteni: a prosztatájával vannak gondok. Dr. LifeOrigoÖt ok, amiért érdemes fogyasztanod a fekete teáthttp://www.life.hu/drlife/20180828-ot-ok-amiert-erdemes-fogyasztanod-a-fekete-teat.htmlSzeretnéd tudni, hogy milyen pozitív hatásai vannak a fekete tea fogyasztásának? Most eláruljuk! Dr. LifeOrigoÉlő adásban derült ki, hogy magas Papp Gergő vércukorszintjehttp://www.life.hu/drlife/20180828-elo-adasban-derult-ki-hogy-magas-papp-gergo-vercukorszintje.htmlÉlő adásban vett részt vércukorszint-mérésen Papp Gergő, és kiderült, azt eredménye kissé magasabb a kelleténél. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoVéresen indult a TV2 új műsora, a Master Chef VIP: Árpa Attila megsebestítette magáthttp://www.life.hu/drlife/20180828-arpa-attila-megsebestitette-magat-a-tv2-uj-musoraban-a-master-chef-vip-ben.htmlÁrpa Attila a TV2 új műsorában okozott magának sérülést: nagyon csúnyán megvágta magát. Dr. Life--Baleset érte Ördög Nórát a konyhában: videóhttp://www.life.hu/drlife/20180828-baleset-erte-ordog-norat-a-konyhaban.htmlÖrdög Nóra idén sem szakad el a főzőműsoroktól, ugyan ezúttal új műsort kapott ebben a tematikában. A MasterChef című show-t vezeti, és bizony a forgatások hatására ő is kedvet kapott ahhoz, hogy valami különleges ételkreációt alkosson otthon. Habár sokat tanult a műsor alatt, az ügyetlenségét nem tudta levetkőzni. Érte is főzés közben egy balest, melyről a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak mesélt. Dr. Life--Szakemberek elárulták, miért rossz, ha a hasadon fekve alszolhttp://www.life.hu/drlife/20180827-szakemberek-elarultak-miert-rossz-ha-a-hasadon-fekve-alszol.htmlA hason fekvés a lehető legrosszabb és legegészségtelenebb alvópóz a kutatók szerint. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.