Új módszerrel győzte le a rákot egy 72 éves villamosmérnök, Michael English

Fotó: Richard Cannon/cannonpictures.com -
villamosmérnök módszer rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael English orvosai már feladták a harcot, aztán találkozott egy új módszerrel, aminek segítségével legyőzte a gyilkos kórt.

Tizenhárom évig küzdött az agresszív prosztatarákkal Michael English, és már a halálára készült. Hiába alkalmaztak minden lehetséges kezelést az elmúlt években az orvosok, a makacs daganat mindig visszatért. Szedett gyógyszereket, kapott kemoterápiát, sugárkezelést, de a rák nem tágított.
A 72 éves villamosmérnök orvosai feladták a harcot, ekkor került a férfi Johann de Bono professzorhoz, a londoni Rákkutató Intézet klinikai tanulmányainak vezetőjéhez, aki új módszerrel próbálkozott: rákellenes immunterápiával.

Új módszerrel győzte le a rákot egy 72 éves villamosmérnök, Michael English Fotó: Richard Cannon/cannonpictures.com

A kutatók felfedezték ugyanis, hogy minden alkalommal, amikor a rák beépül a DNS-be, létrehoz egy rejtett ujjlenyomatot, az immunredszerünk pedig megtanítható arra, hogy felismerje ezeket az ujjlenyomatokat, így saját szervezetünk küzdheti le a rákos sejteket.

A rákos mérnök számára tíz dózisban adták be az intravénásan a gyógyszert háromhetente, és működött. A daganat eltűnt, pedig Michael nem volt jó állapotban, amikor a kezelés megkezdődött, de elég erőssé vált még ahhoz is, hogy egy szükséges műtétet elvégezzenek rajta. „Abszolút hihetetlen" – mondta Michael, akinek azóta minden szűrővizsgálata azt mutatja, hogy tiszta - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.