Ezek az emberek állítják, megfiatalodtak a vizeletivástól

bizarr vizelet pisilés egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már évszázadokkal ezelőtt is felmerült az a gondolat, hogy a vizelet megivása jótékony hatással van az egészségünkre, ám ezt mind a mai napig nem bizonyították még tudományosan. Vannak azonban olyanok, akik állítják, rengeteget köszönhetnek ennek a bizarr módszernek.

Az amerikai meteorológus, Cristo azt mesélte a DailyMailnek, hogy a „vizelet-diéta" miatt sikerült 13,6 kilót leadnia, a festő Julia pedig arról számolt be, hogy arcáról eltűntek a pattanások és ő is fogyott: 11,3 kilótól szabadult meg.

Valóban figyelemreméltó eredmények ezek, ugyanakkor a tudósok szerint nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy ezt valóban a vizeletivásnak köszönhetik.

Én is az interneten hallottam erről és először hülyeségnek gondoltam. Aztán kipróbáltam, és az eredmények önmagukért beszélnek. Azóta feltöltődtem energiával, a bőröm tisztább lett és fiatalabbnak érzem magam. Mintha én lennék Superman! Olyan mintha megtaláltam volna a fiatalság forrását."

A vizeletivás tényleg egészséges? Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

A férfi elárulta azt is, hogy naponta három csészényit fogyaszt saját vizeletéből, emellett a bőrére is ken belőle és a szemét is megmossa vele.

Megértem, ha az emberek szkeptikusak, az elején én is az voltam. Csak szeretném felnyitni a szemüket és segíteni nekik, ez ugyanis tényleg használ."

Győzd le a hátfájást teniszlabdávalhttp://www.life.hu/drlife/20180909-gyozd-le-a-hatfajast-teniszlabdaval.htmlTudtad? Egyetlen teniszlabda is segíthet abban, hogy megszabadulj a hát- és derékfájástól. Dr. Life--Tévhitek a női test működéséről: van olyan férfi, aki azt hiszi, a menstruáció egy hónapig tarthttp://www.life.hu/drlife/20180908-tevhitek-a-noi-test-mukodeserol-van-olyan-ferfi-aki-azt-hiszi-a-menstruacio-egy-honapig-tart.htmlTermészetesen nem kell mindent tudni a női test működéséről, de azért vannak olyan dolgok, amikkel a férfiaknak sem árt tisztában lenniük. Ilyen a menstruációs ciklus, valamint a terhesség is. Ezek olyan alapvető dolgok, amiről azt hihetnénk, mindenki tudja, hogyan működnek, pedig nem. Egyes férfiak kirívó tudatlanságát osztották meg a nők. Dr. LifeOrigoÍgy él a Hutchinson-Gilford progeriában szenvedő 11 éves kis Adalia Rosehttp://www.life.hu/drlife/20180908-igy-el-a-hutchinsongilford-progeriaban-szenvedo-11-eves-kis-adalia-rose-hetszer-gyorsabban-oregszik.htmlRendkívül ritka, világszerte mindössze 500 embert érintő genetikai betegséggel, a Hutchinson-Gilford progeriával él a 11 éves kis Adalia Rose. A kislány hétszer olyan gyorsan öregszik, mint mások. Dr. Life--A kézszárítók egyáltalán nem higiénikusak: szétterítik a baktériumokat az egész helyiségbenhttp://www.life.hu/drlife/20180908-a-kezszaritok-egyaltalan-nem-higienikusak.htmlSokan hiszik, hogy a kézszárítók higiénikusak, azonban egy új kutatás szerint undorítóak. Te sem akarod majd használni. Dr. Life--Megoperálták Bochkor Gáborthttp://www.life.hu/drlife/20180904-megoperaltak-bochkor-gabort.htmlA műsorvezető műtétje szerencsére jól sikerült.Dr. LifeOrigoKulka János festményekkel fejezi ki azt, amit szavakkal nem tud: így kommunikál a színészhttp://www.life.hu/drlife/20180903-kulka-janos-festmenyekkel-fejezi-ki-azt-amit-szavakkal-nem-tud-igy-kommunikal-a-szinesz.htmlKulka János 2016 áprilisában kapott storke-ot. Az ország egyik legtehetségeseb színésze azóta minden nap küzd a betegséggel, egyre jobban van.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.