A nyílt utcán verték meg Sánta László, színészt, a Nyerő Páros sztárját

Forrás: Facebook -
Nyerő páros verés brutális támadás Sánta László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este egy szórekozóhely előtt támadtak rá az Operettszínház sztárjára, Sánta Lászlóra, aki jelenleg feleségével, Juliskával a Nyerő Páros című sztárvetélkedőben látható.

Brutálisan megverték Sánta Lászlót, aki megkocogtatta egy hölgy vállát, így figyelmeztetve, hogy kinyílt a táskája. A hölgy társasásában lévő férfinek ez nem tetszett és nekiesett a színésznek, majd egy másik is férfi is megjelent és csúnyán elbántak vele. A Blikknek ő maga mesélte el a szörnyű történetet.

Sánta László Forrás: Facebook

Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a - szerintem segítőkész - gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, „takarodjak". Szinte egy másodperc alatt történt az egész, megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen - mesélte László, aki végül nem tett feljelentést ismeretlen tettes ellen.

Kulka János festményekkel fejezi ki azt, amit szavakkal nem tud: így kommunikál a színészhttp://www.life.hu/drlife/20180903-kulka-janos-festmenyekkel-fejezi-ki-azt-amit-szavakkal-nem-tud-igy-kommunikal-a-szinesz.htmlKulka János 2016 áprilisában kapott storke-ot. Az ország egyik legtehetségeseb színésze azóta minden nap küzd a betegséggel, egyre jobban van.Dr. LifeOrigoHarmadszor is kiújult a rák Olivia Newton-Johnnálhttp://www.life.hu/drlife/20180911-harmadszor-is-kiujult-a-rak-olivia-newton-johnnal.htmlMár kétszer sikerült felülkerekednie a mellrákon, harmadszorra is megpróbálja. Olivia Newton-John nem adja fel. Dr. Life--Benke Laci bácsi újra kórházban vanhttp://www.life.hu/drlife/20180911-benke-laci-bacsi-ujra-korhazban-van.htmlÚjra kórházba került Benke Laci bácsi: műtétje után az orvosok újra beállítják a gyógyszereit. Dr. LifeOrigoVérmérgezést kapott egy kislány, miután zokni nélkül próbált cipőthttp://www.life.hu/drlife/20180910-vermergezest-kapott-egy-kislany-miutan-zokni-nelkul-probalt-cipot.htmlCipőt vásárolt egy négyéves kislány az édesanyjával, ám óvatlanok voltak, zokni nélkül próbálta a lábbeliket. A gyermek vérmérgezést kapott, napokat töltött króházban. Dr. Life--Horváth Éva pajzsmirigy problémájáról vallotthttp://www.life.hu/drlife/20180910-horvath-eva-pajzsmirigy-problemajarol-vallott.htmlKiderült: terhessége alatt pajzsmirigy problémái lettek Horváth Évának. Szerencsére a betegséget időben felfedezték az orvosok. Dr. LifeOrigoSzokások, melyek befolyásolják a cukorbetegség kialakulásáthttp://www.life.hu/drlife/20180908-szokasok-melyek-befolyasoljak-a-cukorbetegseg-kialakulasat.htmlMa már egyre többen törekszenek az egészséges életmódra, amellyel az elhízást és egyéb betegségeket is elkerülhetik, úgy mint a cukorbetegség. Alapvetően a testmozgással és a változatos étrenddel nem lehet mellélőni, de vannak még olyan mindennapi szokások, melyek befolyásolják a cukorbetegség kialakulását, pedig talán nem is gondoltad volna. Ezek azok. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.