Egy modell elárulta, mitől nőttek mellei két melltartóméretet

mell keblek modell melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brigitte Cooper modell állítja, a maca portól két méretet nőttek a mellei.

A több mint 30 ezer követővel rendelkező modell, Brigitte Cooper elárulta, minek köszönheti formás idomait. Mint mondja, soha nem feküdt kés alá, keblei egy csodaszer, úgynevezett szuperélelmiszer fogyasztása miatt nőttek meg ekkorára.

A szépség a Peruban őshonos maca porra esküszik, állítólag emiatt lett nagyobb a keble két mérettel is. Két hónapja azonban mellékhatásai is jelentkeztek a szernek: felborult a hormonális egyensúlya és rendszertelenné vált a menstruációja. Így most arra biztat mindenkit, próbálják ki, de bánjanak vele csínján.

A The Sun megkérdezett egy szakértőt is, aki elmondta, szerinte nincs semmilyen bizonyíték arra, hogy a por rendszeres fogyasztása valóban megnöveli a mellek méretét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Another Friday rolls around

Brigette Cooper (@beecooper) által megosztott bejegyzés,

Vastag Csaba összeköltözött Görgényi Fruzsinávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-vastag-csaba-osszekoltozott-gorgenyi-fruzsinaval.htmlGörgényi Fruzsina elárulta, nemrég összeköltözött szelemével, Vastag Csabával. TV + SztárokOrigoÚgy tűnik, Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa kibékültekhttp://www.life.hu/sztarok/20180913-ugy-tunik-hosszu-katinka-es-jakabos-zsuzsa-kibekultek.htmlHíresen rossz viszonyban van egymással Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsa, ám úgy tűnik, hogy kapcsolatuk rendeződött. TV + Sztárok--Peller Károly színészt egy őrült rajongója zaklatja: azzal fenyegeti, megölihttp://www.life.hu/sztarok/20180913-peller-karoly-szineszt-egy-orult-rajongoja-zaklatja-azzal-fenyegeti-megoli.htmlMegkeseríti Peller Károly mindennapjait egy őrült rajongója, aki szinte minden nap zaklatja őt. Azzal fenyegeti, megöli. TV + SztárokOrigoAz esküvő óta elvesztette bizalmasait Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180913-az-eskuvo-ota-elvesztette-bizalmasait-meghan-markle.htmlMióta beköltözött a palotába, Meghan Markle gyakorlatilag elvesztette régi barátait. TV + Sztárok--Így nézett ki 10 évvel ezelőtt bikiniben Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20180913-igy-nezett-ki-10-evvel-ezelott-bikiniben-hodi-pamela.htmlHódi Pamela is szerepelt Majoros Hajnalka, azaz Dundika 10 évvel ezelőtti klipjében. Ekkor még jóval kisebbek voltak a cicijei, és a haja sem volt kiszőkítve. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megható szavakkal konferálta fel barátnőjét, Ábel Anitáthttp://www.life.hu/sztarok/20180912-liptai-claudia-meghato-szavakkal-konferalta-fel-baratnojet-abel-anitat.htmlRendszeresen tart sütőshow-t Lipai Claudia és férje, Pataki Ádám. A legutóbbi alkalmon pedig Csonka András és Ábel Anita voltak a vendégeik. Liptai megható szavakkal konferálta fel barátnőjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.