Kigyógyult a rákból, de továbbra is fél a betegségtől Benkő László

Fotó: Bielik István - Origo -
betegség Omega Benkő László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gyógyult ki a rákból Benkő László, a zenész tudat alatt továbbra is fél a betegségtől.

Mint arról korábban már beszámoltunk, januárra kigyógyult a rákból Benkő László. A zenész azóta rendszeresen kontrollra jár, és szerencsére orvosai eddig mindent rendben találtak.

Folyamatosan járok kontrollra, és jók a leleteim, de azt a néhány percet senkinek nem kívánom, amíg nem mondják ki, hogy minden rendben. Már elkezdjük az immunrendszerem erősítését, hiszen az utóbbi időben az is legyengült" – nyilatkozta a Ripostnak.

Benkő László még fél a ráktól Fotó: Bielik István - Origo

Benkő László hozzátette, a betegség miatt tudat alatt mégis van benne egy kis félelem. Mint mondja, most gyakorlatilag két énje van.

Az egyik a vidám Laci, aki élvezi az életet, játszik a koncerteken, mindig mosolyog, viccelődik, hálás azért, hogy meggyógyult, és akit mindenkinek megmutatok. De még mindig ott a másik, amelyik tudat alatt fél a betegségtől, attól, hogy ki tudja, mennyi van még hátra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.