Demi Lovato drog rehab túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato túladagolás miatt kórházba került, majd úgy döntött, bevonul az elvonóra: körülbelül két hónapot töltött ott, vasárnap mosolygósan távozott. 

Demi Lovato túladagolás miatt került kórházba, a sürgősségi kezelés után pedig úgy döntött az énekesnő, hogy néhány hónapot a rehabon tölt. Függőségével ugyanis nem tudott volna egyedül megküzdeni, ahogy a lelki problémáit sem tudja egymaga kezelni.

Végzett a rehabbal Demi Lovato Forrás: AFP/Angela Weiss

Demi így is tett azután, hogy kiengedték a kórházból, ahol az orvosok megmentették az életét. Közel két hónapig volt elvonón, de a TMZ értesülései szerint már kiengedték. Vasárnap hagyta el az intézményt Demi, a lap pedig lesifotókat is közölt a sztárról: mosolygósan és kipihenten távozott az elvonóról.

Számos étel segíthet abban, hogy elkerüljük a másnaposságothttp://www.life.hu/drlife/20180920-szamos-etel-segithet-abban-hogy-elkeruljuk-a-masnapossagot.htmlJó ötletnek tűnhet meginni azt az utolsó koktél, ám amikor fejfájással és émelygéssel béredsz, legszívesebben visszautaznál az időben, hogy kivedd a saját kezedből a poharat. A dietetikus most elárulta, mivel kerülhetjük el a kínzó másnaposságot. Dr. LifeOrigoModell lett a kerekesszékes lánybólhttp://www.life.hu/drlife/20180920-modell-lett-a-kerekesszekes-lanybol.htmlKerekesszékben tölti mindennapjait az alabamai Karneshia, aki soha nem adta fel az álmait és ma már kifutókon is látható modellként. Dr. Life--Egyszemű csecsemő született Észak-Szumátrában, csak néhány órát élt (18+)http://www.life.hu/drlife/20180920-egyszemu-csecsemo-szuletett-eszakszumatraban-csak-nehany-orat-elt-18.htmlEgy szemmel és orr nélkül született egy csecsemő Észak-Szumátrában. Az édesanyán semmilyen vizsgálatot nem végeztek a terhesség alatt, a kislány mindössze 7 órát élt. Dr. LifeOrigoÍme 7 rossz szokás, amely káros hatással lehet az agyunkrahttp://www.life.hu/drlife/20180920-ime-7-rossz-szokas-amely-karos-hatassal-lehet-az-agyunkra.htmlNemcsak a dohányzás vagy a kevés alvás lehet rossz hatással agyunk működésére. Íme 7 szokás és állapot, amelyek nem megfelelően hatnak az egyik legfontosabb szervünkre. Dr. LifeOrigoÉdesanyja betegsége miatt nem áll színpadra Kállay-Saunders Andráshttp://www.life.hu/drlife/20180923-edesanyja-betegsege-miatt-nem-all-szinpadra-kallaysaunders-andras-szegeden.htmlÉdesanyja betegsége miatt lemondta szegedi fellépését Kállay Saunders András. Az énekes az Instagramra posztolta a hírt, és hozzátette, reméli, be tudja pótolni a fellépést. Dr. Life--Rákot okoz a szuperélelmiszernek kikiáltott kókuszzsír?http://www.life.hu/drlife/20180921-rakot-okoz-a-szuperelelmiszernek-kikialtott-kokuszzsir.htmlA Harvard egyetem egyik professzora azt állítja, hogy a kókuszzsír nem szuperélelmiszer, hanem egyenesen méreg, rákot okoz. Az állítást több kardiológus is támadta, óriási vita alakult ki a témában - írja a DailyMail. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.