Ezzel a fűszerrel búcsút inthetsz a rossz leheletnek

Forrás: Shutterstock -
lehelet gyömbér rossz lehelet fűszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A megkérdezett britek 70 százaléka bevallotta, hogy vetett már véget párkapcsolatnak azért, mert a partnernek rossz volt a lehelete. Ennek azonban elejét vehetjük. 

Sokan nem tartják be az ajánlott napi kétszeri fogmosást, így pedig szinte elkerülhetetlen a rossz lehelet. A megkérdezett britek 70 százaléka bevallotta, hogy vetett már véget párkapcsolatnak azért, mert partnerük szája nem volt épp rózsaillatú.

A Daily Star cikke szerint a gyömbér lehet erre az igazi gyógyír - persze ez nem helyettesíti az ajánlott szájápolási praktikákat. Tea formájában igen hatásos, gyulladáscsökkentő tulajdonságának köszönhetően a fogyígybetegségek tüneteit, gyomorbántalmakat is enyhíthejük vele.

Megkeserítheti a mindennapokat a szájszag Forrás: Shutterstock

Közel annyira lesz rákkeltő az elhízás, mint a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20180925-kozel-annyira-lesz-rakkelto-az-elhizas-mint-a-dohanyzas.htmlHamarosan az elhízás közel olyan ártalmas lesz, közel olyan arányban okoz majd rákot, mint a dohányzás. Dr. LifeOrigo3 dolog az intim fertőzésekről, amit senkitől nem mertél megkérdezni http://www.life.hu/drlife/20180924-intim-fertozesek-fontos-kerdesek.htmlAz intim fertőzések sokfélék lehetnek, ahogyan a fertőzések módja is. Általánosságban elmondhatjuk, hogy szinte minden nő átesik az intim fertőzések valamelyikén legalább egyszer élete során. Vannak, akik hamar felismerik a tüneteket és nem restek orvoshoz rohanni segítségért, míg mai napig akadnak olyan nők is, akik szégyellik, hogy valami nincs rendben odalent és nem beszélnek róla senkivel. Íme, három kényes kérdés, amit talán még te sem mertél megkérdezni senkitől. Dr. LifeOrigoSaját vizeletét issza reggelente Kayleigh Oakley jógatanár http://www.life.hu/drlife/20180925-sajat-vizeletet-issza-reggelente-kayleigh-oakley-jogatanar.htmlNem Kayleigh Oakley az egyetlen és első, aki saját vizeletét használja terápiás célokra. Habár a szakemberek nem győzik hangsúlyozni, nincsen semmilyen tudományos bizonyíték arra, hogy bármire is jó lenne a vizeletterápia, a jógatanár kitartóan kortyolgatja, és azt állítja, meggyógyította őt pisije. Egészségére... Dr. LifeThinkstockBetegségek és szexualitás: mindenre válaszolnak a szakértők tabuk nélkülhttp://www.life.hu/drlife/20180924-betegsegek-es-szexualitas-mindenre-valaszolnak-a-szakertok-tabuk-nelkul.htmlÉdesanya, dolgozó nő, feleség, szüleit segítő gyermek – mindezen szerepekben helyt kell állnia napjainkban a nőknek. Sokszor egy dolgot felejtenek el csupán: saját egészségükre figyelni. A frissen alakult Felelősen Magadért Egyesület azért dolgozik, hogy a nők tabuk nélkül tudjanak segítséget kérni az őket érintő egészségügyi kérdésekben a megfelelő szakemberektől. Dr. LifeOrigoKállay-Saunders András lemondta koncertjét: rosszul lett az édesanyjahttp://www.life.hu/drlife/20180925--kallay-saunders-andras-lemondta-koncertjet-rosszul-lett-az-edesanyja.htmlKállay-Saunders András édesanyjáért imádkozik, lemondta hétvégi koncertjét is, hogy csak az anyukájára koncentráljon, most beszélt az állapotáról. Dr. LifeOrigoDemi Lovato kijött a rehabrólhttp://www.life.hu/drlife/20180924-demi-lovato-kijott-a-rehabrol.htmlDemi Lovato túladagolás miatt kórházba került, majd úgy döntött, bevonul az elvonóra: körülbelül két hónapot töltött ott, vasárnap mosolygósan távozott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.