Medveczky Ilona kezét meg kellett műteni

Forrás: MTI/Földi Imre -
operáció műtét Medveczky Ilona kéz orvos házimunka gyógytorna kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb kezét törte el évekkel ezelőtt Medveczky Ilona, most pedig a balt kellett műteni. A 76 éves táncművésznő egyelőre még nem tudja, hogyan látja majd el a ház körüli teendőket, de azt mondja, megoldja, ahogy eddig is. 

"Nem szoktam kórházba járni minden kis aprósággal, de jók a megérzéseim, és értek az anatómiához. Biztos voltam benne, hogy valami komolyabb problémával állok szemben. Az orvos nem kertelt, azonnal előjegyzett a műtétre" - mondta a Hot! magazinnak Medveczky Ilona.

A 76 éves táncművésznő évekkel ezelőtt törte el a jobb kezét a csúszós járdán, akkor rosszul forrt össze a csontja, újra el kellett törni. Hosszú lábadozás és gyógytorna várt rá. Nehezen tudta ellátni a ház körüli teendőket, pedig imádja ápolni kertjét, foglalkozni négy kutyájával.

Medveczky Ilona műtéte jól sikerült Forrás: MTI/Földi Imre

Most is műteni kellett, altatás nélkül végzeték az operációt. "Nem volt számomra nagy trauma, viszont nagyon borzalmas hangja volt, amikor az orvos próbálta kiszabadítani a betokosodott, letapadt inakat, izmokat" - mesélte a táncművésznő. Szerencsére, a műtét jól sikerült. Csak amiatt aggódik, hogyan végzi majd a házimunkát, hiszen nem szeret szívességet kérni. "Megoldom, ahogy eddig is tettem" - tette hozzá Medveczky Ilona.

Jó hatással lehet a 24 órás koplalás a belek őssejtjeinek regenerációs képességérehttp://www.life.hu/drlife/20180927-jo-hatassal-lehet-a-24-oras-koplalas-a-belek-ossejtjeinek-regeneracios-kepessegere.htmlSokan a fogyás miatt választják a koplalást, ám nem emiatt érdemes kipróbálni. Egynapi koplalás serkentheti a belek őssejtjeinek regenerációs képességét.Dr. LifeOrigoA magyar kamaszok a legrészegebbek Európábanhttp://www.life.hu/drlife/20180927-a-magyar-kamaszok-a-legreszegebbek-europaban.htmlMegdöbbetnő statisztikai adatok látott napvilágot. A brit 15 évesek nagy része már volt részeg életében legalább kétszer. Ám a legaggasztóbb adatokat a magyar kamaszok produkálták. Dr. Life--Rábaközi Andrea mellkisebbítő műtéten esett áthttp://www.life.hu/drlife/20180927-rabakozi-andrea-mellkisebbito-muteten-esett-at.htmlRábaközi Andrea szexszimbólum volt, de ő mindig is utálta ezt a szerepet. Dús keblei és szőke haja miatt beskatulyázták, ám őt annyira zavarta ez a helyzet, hogy kés alá feküdt, és kisebb melleket varázsoltatott magának. Dr. LifeOrigoSolti Ádámék elvesztették kisbabájukat: méhen kívüli terhessége volt Berninekhttp://www.life.hu/drlife/20180927-solti-adamek-elvesztettek-kisbabajukat-mehen-kivuli-terhessege-volt-berninek.htmlSolti Ádám és Berni évek óta szeretnének kisbabát, de egyszerűen nem sikerül. Egyszer ugyan már volt várandós Berni, ám elvesztették kisbabájukat. Egy orvosi mulasztás miatt pedig kevesebb esélyük van arra, hogy Berni újra teherbe essen. Dr. LifeOrigoKutatók megtalálták a szert, ami meggyógyítja a szuvas fogakathttp://www.life.hu/drlife/20180926-kutatok-megtalaltak-a-szert-ami-meggyogyitja-a-szuvas-fogakat.htmlLondoni kutatók véletlenül találtak rá arra a szerre, ami visszanöveszti a sérült, vagy romlott fogakat. Egy kísérleti stádiumban lévő Alzheimer-gyógyszerről van szó - írja a Házipatika. Dr. Life--Megműtötték Lipcsei Betta szemét: már szemüveg nélkül is tisztán láthttp://www.life.hu/drlife/20180926-megmutottek-lipcsei-betta-szemet-mar-szemuveg-nelkul-is-tisztan-lat.htmlAz egykori modell 20 éven át viselt szemüveget, de már nagyon zavarta, hogy a kontaktlencsétől folyamatosan kiszárad és hamar elfárad a szeme. Ezért döntött a műtét mellett, és nem bánta meg. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.