Az első aktus után kómába esett pénisz nélkül született férfi

Forrás: Youtube -
pénisz kóma aktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves Andrew Wardle férfiasság nélkül született, nemrégiben építettek be neki egy műpéniszt, amihez a kezéből vett bőrt használták fel. Nemrégiben hírt is adtunk arról, hogy megtörtént az első aktus, az azonban csak most derült ki, hogy az együttlét nem várt fordulatot vett. A férfi kómába esett. 

Andrew és magyar származású barátnője, Fedra Fabian is meg volt elégedve a végeredménnyel, meg is történt az első aktus, de a férfi nem sokkal később összeesett, és kórházba kellett szállítani. Annyira rossz volt az állapota, hogy még vizsgálatoknak se lehetett alávetni. Öt napig feküdt kómában - írja a Daily Mail.

Forrás: Youtube

A férfi egyébként az aktus után így nyilatkozott a The Sunnak: „Nagyon elégedett vagyok vele. Fantasztikus. Azok után, amiken Fridával keresztülmentünk, ez a hab a tortán."


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.