MasterChef VIP: megvágta magát Janicsák Veca, a vére is folyt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
vér vágás sérülés MasterChef VIP Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca bizonyította rátermettségét a konyhában, vagyis a MasterChef VIP-ben, de a gyakorlottakkal is előfordulnak balesetek: ez történt az énekesnővel is a nagy sietségben.

Vérzésig küzdöttek a MasterChef VIP versenyzői a legutóbbi adásban, legalábbis Janicsák Veca. Ennek a főzésnek már a döntőbe jutás volt a célja, ezért nagyon igyekezett, a nagy kapkodásnak pedig meg is lett az eredménye.

157 év börtönre ítéltek egy orvost ópiáttartalmú gyógyszerek mértéktelen felírása miatt az Egyesült Államokban http://www.life.hu/drlife/20181001-157-ev-bortonre-iteltek-egy-orvost-opiattartalmu-gyogyszerek-mertektelen-felirasa-miatt-az-egyesult.htmlAz Egyesült Államokban 157 év börtönre ítéltek egy orvost, mert mértéktelenül írt fel olyan ópiáttartalmú gyógyszereket, amelyek súlyos kábítószer-függőséget váltanak ki.Dr. Life--Szeptember utolsó vasárnapja a szív világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20180930-szeptember-utolso-vasarnapja-a-sziv-vilagnapja-igy-tehetsz-az-egeszsegeert.htmlA statisztikák szerint Magyarországon a szív- és érrendszeri betegségek az egyik vezető halálok. Egyes betegségek, mint például a magas vérnyomás, sokáig panaszmentesek, így csak akkor veszünk róluk tudomást, ha már bajt okoznak. De mit tehetünk szívünk egészségéért. Dr. LifeOrigoA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnakhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-magyarok-negyede-szivbetegsegbe-hal-bele-ez-a-duplaja-az-euatlagnak.htmlA magyarok negyede szívbetegségbe hal bele, ez a duplája az EU-átlagnak: ez azt jelenti, hogy évente nagyjából 33 ezer magyar hal meg szívprobléma miatt. Dr. LifeOrigoA tavalyinál is nagyobb influenzajárványtól félnek Angliábanhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-tavalyinal-is-nagyobb-influenzajarvanytol-felnek-angliaban-kerik-oltassak-be-magukat.htmlAngliában 15 ezer ember halt bele az infuenzába. Állítják, idén még nagyobb hullámban söpörhet végig a betegség, és azt javasolják, aki teheti, oltassa be magát. Dr. LifeThinkstockA mellrák szűrésének fontosságára hívják fel a figyelmet a lánchídi sétánhttp://www.life.hu/drlife/20180930-a-mellrak-szuresenek-fontossagara-hivjak-fel-a-figyelmet-a-lanchidi-setan-vararnap-este.htmlVasárnap rendezi meg a hagyományos lánchídi sétát "Minden nő számít!" jelmondattal az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület. Dr. Life--A férfiak fele depressziós szex után (18+)http://www.life.hu/drlife/20180929-a-ferfiak-fele-depresszios-szex-utan-posztkoitalis-depresszio.htmlApátiáról és kiüresedésről beszéltek egy felmérésben férfiak. Ezek azok az érzések, amelyek jóleső nyugalom helyett elöntik őket, miután befejeztek egy szeretkezést. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.