Balesetet szenvedett a Szenzációs négyes próbáján Michl Juli

Forrás: Facebook/Michl Juli hivatalos -
lábtörés Szalay Bence baleset Michl Juli Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly számmal készült Michl Juli és Szalay Bence a Szenzációs négyes következő adására, ám terveiket kénytelenek megváltoztatni. A színésznő eltörte a lábát a próbán. 

"Hétfőn próbáltunk Szalay Bencével. Nagyon jó produkciót szerettünk volna összehozni, minden figyelmünket ennek szenteltük. Egy óvatlan pillanatban rosszul léptem, így visszahajlott a bal lábfejem. Reccsent egyet, meg fájt is, de nem törődtem vele. Azt hittem, csak megrándult. Este raktam rá otthon egy kiló fagyasztott zöldséget, pihentettem, jegeltem" - mondta a Blikknek Michl Juli színésznő.

Michl Juli még ép lábbal a Szenzációs négyesben Forrás: Facebook/Michl Juli hivatalos

Reggel azonban már nem tudott ráállni a sérült lábra, a kórházba sietett. Kiderült, hogy két helyen eltört az egyik csontja, fekvőgipszet kapott, pihennie kell. A színésznőnek emiatt a műsoron kívül számos fellépést és forgatást kell átvariálnia.

"Ami a probléma, hogy ezt a produkciót hetek óta gyakoroljuk, mert nagyon nehéz, akrobatikus táncot adtunk volna elő Szalay Bencével. Nem tud egy-két nap alatt beugrani helyettem valaki, viszont, ha kimarad egy produkcióink, pontokat vesztünk és kieshetünk. Nem tudom, mi lehetne a megoldás" - fogalmazott a színésznő.

Ennyi banánt kell enni egy héten a hosszú és egészséges életérthttp://www.life.hu/drlife/20181003-ennyi-banant-kell-enni-egy-heten-a-hosszu-es-egeszseges-eletert.htmlMindenkit érdekel a hosszú és egészséges élet titka, a kutatók most kiderítették, hogy nem valami csodaszert kell hozzá keresni: banánt kell enni. Dr. LifeOrigoDe mi is az a hüvelyi pH? És mit tegyek, ha felborul az egyensúly?http://www.life.hu/drlife/20181001-huvelyi-hp-ertek-egyensulya-es-mi-tortenik-ha-felborul.htmlA pH-értékekről sokat hallottunk már különböző reklámokban, fórumokon, de vajon tudjuk-e, hogy mit is jelent valójában? Mi célt szolgál a szervezetben, mi történik, ha felborul az egyensúlya, és hogyan hozhatjuk ismét helyre? És mi köze van a hüvelyhez? Íme, egy alap hüvelyi pH-kisokos, kezdőknek. Dr. LifeOrigoTörőcsik Marit kiengedték a kórházból: már otthon lábadozikhttp://www.life.hu/drlife/20181002-torocsik-marit-kiengedtek-a-korhazbol-mar-otthon-labadozik.htmlA színművésznőt kiengedték a kórházból, de még sokat kell pihennie. Elárulta, szeretne visszatérni a színházba, de egyelőre a séta és a beszéd is nehezére esik. Dr. Life--Serena Williams félmeztelenül énekel, a mellrákszűrés mellett kampányolhttp://www.life.hu/drlife/20181001-serena-williams-felmeztelenul-enekel-a-mellrakszures-mellett-kampanyol.htmlMelltartó nélkül énekel Serena Williams teniszező. Így hívja fel a figyelmet a mellrákszűrés fontosságára. Dr. Life--Az ekcéma egyik oka a bélbaktériumok megváltozott összetétele lehethttp://www.life.hu/drlife/20181001-az-ekcema-egyik-oka-a-belbakteriumok-megvaltozott-osszetetele-lehet.htmlAz ekcéma egyik oka a bélbaktériumok megváltozott összetétele lehet egy francia tanulmány szerint.Dr. LifeOrigoA mediterrán étrend segíthet a merevedési zavar kialakulásának csökkentésében (18+)http://www.life.hu/drlife/20181001-a-mediterran-etrend-segithet-a-merevedesi-zavar-kialakulasanak-csokkenteseben.htmlA merevedési zavar sok férfinak okoz problémát, de nem csak gyógyszerrel lehet ellene küzdeni! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.