Leslie Mandoki lánya hazatérhetett a kórházból, miután métereket zuhant

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Leslie Mandoki lánya állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leslie Mandoki lánya több métert zuhant egy lombházból az észak-rajna-vesztfáliai hambachi erdőben, ahol az erdővédő aktivistákhoz csatlakozott. Hordágyon vitték le, édesapja most nyilatkozott arról, milyen állapotban van gyermeke. 

Leslie Mandoki lánya egy erdővédő csapathoz csatlakozva sérült meg, egy lombházba próbált felmászni, de lezuhant. Az észak-rajna-vesztfáliai erdőséget védik az aktivisták a barnaszénbányászat folytatásától. A fiatal lányt hordágyon szállították kórházba, édesapja most elárulta, hogyan is van a gyermeke.

Leslie Mandoki lánya jobban van Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Otthon is szakszerű ellátásban részesül, hiszen az édesanyja orvos. Ennek is köszönhető, hogy a kórház engedélyezte a hazaszállítását. Julia jól van, és hálát ad az égnek, hogy megúszta. Odafentről mindkét nagyapja vigyázott rá, de ennél többet most nem szeretnék mondani" - mondta a Blikknek Leslie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.