Talpfájással kezdődött, most műlábra gyűjtenek a váci anyukának, Melindának

Forrás: Talpfájással kezdődött, most műlábra gyűjtenek a váci anyukának, Melindának -
műláb anyuka gyűjtés koncert talpfájás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves váci anyuka, Alföldi Melinda kálváriája tizenöt évvel ezelőtt talpfájással kezdődött, majd a lábát térd alatt amputálni kellett. Most először nyilvánosság segítségre szorul. Évekig ugyanis a munkahelye finanszírozta a 2-3 évente esedékes protéziscserét, ám ennek megszűnésével kilátástalan helyzetbe került.

A Baptista Szeretetszolgálat és neves művészek a segítségére siettek, és egy jótékonysági koncerttel igyekeznek összegyűjteni a szükséges összeget. Tóth Vera, Emilio, Mező Misi valamint zenésztársai Lesták Márton és Török Máté továbbá Talán Attila és egy közismert meglepetésvendég lép színpadra október 14-én a Stefánia Palotában, a műsorvezető Polgár Tünde és Dj Dominique. A teljes bevételt a szervezők a művégtag elkészítésére adományozzák.

Melinda és a kislánya Forrás: Talpfájással kezdődött, most műlábra gyűjtenek a váci anyukának, Melindának

A fiatal édesanya nagyon pozitív energiákkal rendelkezik, családjáról így is tökéletesen gondoskodik. Fia még a műtét előtt született, tavaly pedig egy kislányt adoptált férjével.

"Hirtelen jött az, hogy a munkahelyem tovább nem tudja finanszírozni a műlábat. Időközben lejárt a protézis kihordási ideje, és sürgősen kellene cserélni. Nagyon meghatódtam, hogy vannak ilyen emberek, akik ismeretlenül is képesek segíteni. Nem mutathatom a hiányosságomat, erősnek kell lennem. Nem tudok azonosulni azzal, hogy beüljek tolószékbe. Kétszeres anya vagyok, így küzdenem kell! A fiam nagyon sokat segít. A műtét óta minden téren többet teszek, plusz energiát adott ez az egész. Nem a problémát nézem, hanem a megoldást keresem. Mindig olyan érzésem támad, mintha nem is velem történt volna. Úgy érzem, nekem ez az életfeladatom. Sokszor el is felejtem, hogy protézist viselek, pedig nélküle semmit nem tudnék tenni. Idáig biztonságban éreztem magam, hogy a munkahelyem támogatott, most azonban rettegek, mit hoz a jövő. Elengedhetetlen ahhoz a protézis, hogy tudjak dolgozni, gyermeket nevelni" - kezdte Melinda, majd Mező Misi vette át a szót, miért mondott azonnal igent a felkérésre.

Melinda energikus, sokszor el is felejti, hogy protézise van Forrás: Marco Moog

"Belső indíttatásnak érzem, hogy fellépjek ilyen koncerteken. Mivel rengeteget járjuk az országot misszió gyanánt, és hátrányos helyzetű közösségeknek arról beszélünk, hogy ha hisznek Istenben és önmagukban, és ehhez sok munka párosul, akkor bármit el lehet érni. Hihetetlen megindító Melinda története, és szívesen segítek neki. Mindig beleképzelem magam az ilyen életsorsokba, és elgondolkodom azon, milyen szörnyű lehet láb nélkül élni. Az ember kötelessége segíteni a rászorulókon! Ha pedig gyerekekről van szó, akkor még meghatóbb számomra. Mindig is érzékeny voltam szociálisan rájuk, ám amióta háromszoros édesapa vagyok, halmozottan jelentkezik ez nálam" - mesélte érzelemdúsan a Magna Cum Laude frontembere.

Jegyek és további információ itt!

Istenes Bence vallomása: "Nagyon idegőrlő volt az elmúlt két évünk"http://www.life.hu/sztarok/20181007-istenes-bence-vallomasa-idegorlo-ket-even-vannak-tul.htmlIstenes Bence a közösségi oldalán vallotta be, mennyire nehéz is volt számukra az elmúlt két év.TV + Sztárok--Így ünnepelte Hosszú Katinka a négyszázadik érméthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-igy-unnepelte-hosszu-katinka-a-negyszazadik-ermet.htmlHosszú Katinka bravúros szerepléssel három napon át örvendeztette meg az első Magyar Világkupára látogató közönséget a Duna Arénába. Túl van a négyszázadik érmén a világ legjobb úszónője, ezt a győzelmet pedig meg is ünnepelte. Elárulta, hogyan és kivel.TV + Sztárok--Eljárás indult Hosszú Katika és Shane Tusup cége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20181007-eljaras-indult-hosszu-katika-es-shane-tusup-cege-ellen.htmlA Cégnyilvántartás szerint szeptember 27-én indult végrehajtási eljárás az Iron Corporation Kft. ellen - írja a Blikk az Mforra hivatkozva. Az nem derült még ki, hogy mi az eljárás oka, általában azonban az adót be nem fizető, vagy határidőket elmulasztó cégek esetében csinál ilyent a NAV.TV + SztárokCsákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője melltartós képet posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20181007-csakany-monika-az-ejjel-nappal-budapest-egykori-szereploje-melltartos-kepet-posztolt.htmlSzexi, melltartós képet posztolt Csákány Mónika, az Éjjel Nappal Budapest egykori szereplője - szúrta ki a Blikk. Mónika teljesen kivirult, mióta édesanya lett.TV + SztárokOrigoPintér Adrienn Ada bajor hercegnőnek öltözött és alaposan közszemlére tette melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-pinter-adrienn-ada-bajor-hercegnonek-oltozott-es-alaposan-kozszemlere-tette-melleit-foto.htmlPintér Adrienn az Októberfesten van és egy hatalmas korsó sörrel pózol. TV + SztárokOrigoKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: szerinte miatta lett szülés utáni depressziójahttp://www.life.hu/sztarok/20181006-keira-knightley-kemenyen-betamadta-katalin-hercegnet.htmlKeira Knightley keményen betámadta Katalin hercegnét: a világhírű színésznő elárulta a hercegné miatt lett depressziós. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.