Csak show és más semmi: Szandi komoly sérülést szenvedett a próbák alatt

Forrás: Instagram/Szandi hivatalos oldala -
Csak show és más semmi boka sérülés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon extrém produkcióval készül Szandi és Vastag Csaba a Csak show és más semmi első adására, a próbák azonban nem mentek zökkenőmentesen. Az énekesnő annyira túlerőltette magát, hogy komolyan megsérült. 

Nemsokára elstartol a TV2 nagyszabású műsora, a Csak show és más semmi, benne rengeteg tehetséges sztárra és extrém produkciókkal. Szandi és Vastag Csaba is nagy dobásra készülnek, félelmetes és veszélyes is lesz a mutatványuk. Az énekesnő hatméteres magasságban légtornász-mutatvánnyal készül, amelynek próbái során meg is sérült.

Szandi komoly sérülést szenvedett Forrás: Instagram/Szandi hivatalos oldala

mutatványt egymás után többször is elpróbáltam, aminek csúnya és fájdalmas eredménye lett.

BorsnakOtthon sokat nézem a próbák felvételeit, a férjem Csabi nagyon félt, a gyerekek tudják, hogy mennyire kitartó és önfejű tudok lenni. Ha pár évvel fiatalabb lennék, az éneklés mellett szívesen lennék légtornász. Azért is fontos nekem ez a produkció, mert korábban ugyanez volt az édesanyám vágya, sajnos neki nem adatott meg, ezzel is előtte szeretnék tisztelegni"

Kutatás: a férfiak péniszmérete a termékenységükre is utalhathttp://www.life.hu/drlife/20181007-kutatas-a-ferfiak-peniszmerete-a-termekenysegukre-is-utalhat.htmlA férfiak péniszmérete a termékenységükre is utalhat - állítja egy új tanulmány, amiről a Blikk számolt be a DailyMail nyomán. Dr. Life--Talpfájással kezdődött, most műlábra gyűjtenek a váci anyukának, Melindánakhttp://www.life.hu/drlife/20181007-talpfajassal-kezdodott-most-mulabra-gyujt-a-vaci-anyuka-melinda.htmlA 37 éves váci anyuka, Alföldi Melinda kálváriája tizenöt évvel ezelőtt talpfájással kezdődött, majd a lábát térd alatt amputálni kellett. Most először nyilvánosság segítségre szorul. Évekig ugyanis a munkahelye finanszírozta a 2-3 évente esedékes protéziscserét, ám ennek megszűnésével kilátástalan helyzetbe került. Dr. LifeOrigoEgy betegség miatt 25 kilót hízott az egykori közkedvelt tévés, Palotás Petrahttp://www.life.hu/drlife/20181006-egy-betegseg-miatt-25-kilot-hizott-az-egykori-kozkedvelt-teves-palotas-petra.htmlPalotás Petra 10 évvel ezelőtt még a kereskedelmi csatornák kedvelt műsorvezetője volt, aki szerelme és gyermeke kedvéért Hamburgba tette át a székhelyét. Ma íróként és édesanyaként éli életét. Őszintén vallott arról, miért láthatjuk őt mostanában ritkán a képernyőkön.Dr. Life--Rúd a méhszájba: A legborzalmasabb fogamzásgátlási módszerekhttp://www.life.hu/drlife/20181004-a-legborzalmasabb-fogamzasgatlasi-modszerek-a-multban.htmlA fogamzásgátlás még a mai felvilágosult világban is elsősorban a nő feladata – ez a hozzáállás a múltban még jellemzőbb volt. A hölgyek pedig valóban megtettek szinte bármit azért, hogy ne essenek teherbe. Dr. LifeOrigoVideón mutatták a császármetszéskor kibújó babát (18+)http://www.life.hu/drlife/20181005-videon-mutattak-a-csaszarmetszeskor-kibujo-babat-18.htmlA szülést a nők általában életük legnehezebb és egyben leggyönyörűbb pillanataiként írják le. Most videóban mutatták meg, milyen az, amikor császármetszés természetes, és a baba magától bújik ki a keskeny vágáson. Dr. LifeOrigoAusztráliában néhány évtized múlva eltűnhet a méhnyakrákhttp://www.life.hu/drlife/20181005-ausztraliaban-nehany-evtized-mulva-eltunhet-a-mehnyakrak.htmlHa a jelenlegi ütemben történik a méhnyakrák szűrése és a HPV elleni oltás népszerűsítése, akkor néhány év múlva majdnem teljesen eltűnhet a betegség Ausztráliából. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.