Tóth Gabi sérv tapasz kineziológia sérülés Szenzációs négyes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi megnyugtatta érte aggódó rajongóit, sérülése nem olyan komoly, mint először gondolták és szerencsére nem gerincsérvről van szó.

Tóth Gabi igencsak ráijesztett rajongóira, amikor kiposztolt egy olyan fotót, amelyen mankóval látható. A képhez azt írta, valószínűleg gerincsérve van. Az énekesnő a Szenzációs négyes próbáin adott bele mindent és sérült meg.

Gabi most szakemberhez fordult, aki alaposan megvizsgálta és kezelésbe vette. Kiderült, szerencsére nem olyan komoly a probléma, mint először gondolták és nem sérvről van szó. Így a gyógyulás is gyorsabb lesz és várhatóan a következő adásban is szerepelhet.

Kalandozás intim tájakon: így vigyázz a higiéniádra!http://www.life.hu/drlife/20181005-intim-higienia-megorzese.htmlAz intim higiénia rendkívül fontos mind a férfiak, mind a nők esetében. Az ápoltsághoz és a tisztasághoz az intim testrészek napi gondozása is hozzátartozik. De mit tegyünk és mit ne, hogy minden rendben legyen odalent? Eláruljuk! Dr. LifeOrigoA stressz miatt alaposan lefogyott Weisz Fannihttp://www.life.hu/drlife/20181008-stressz-miatt-alaposan-lefogyott-weisz-fanni.htmlMár a rajongóknak is feltűnt, hogy mennyire vékony Weisz Fanni. A modell az évek óta húzódó családi viszály miatt fogyott le, nehezen viseli az ezzel járó stresszt. Dr. LifeOrigoCsak show és más semmi: Szandi komoly sérülést szenvedett a próbák alatthttp://www.life.hu/drlife/20181008-csak-show-es-mas-semmi-szandi-komoly-serulest-szenvedett-a-probak-alatt.htmlNagyon extrém produkcióval készül Szandi és Vastag Csaba a Csak show és más semmi első adására, a próbák azonban nem mentek zökkenőmentesen. Az énekesnő annyira túlerőltette magát, hogy komolyan megsérült. Dr. LifeOrigoVideón mutatták a császármetszéskor kibújó babát (18+)http://www.life.hu/drlife/20181005-videon-mutattak-a-csaszarmetszeskor-kibujo-babat-18.htmlA szülést a nők általában életük legnehezebb és egyben leggyönyörűbb pillanataiként írják le. Most videóban mutatták meg, milyen az, amikor császármetszés természetes, és a baba magától bújik ki a keskeny vágáson. Dr. LifeOrigoAusztráliában néhány évtized múlva eltűnhet a méhnyakrákhttp://www.life.hu/drlife/20181005-ausztraliaban-nehany-evtized-mulva-eltunhet-a-mehnyakrak.htmlHa a jelenlegi ütemben történik a méhnyakrák szűrése és a HPV elleni oltás népszerűsítése, akkor néhány év múlva majdnem teljesen eltűnhet a betegség Ausztráliából. Dr. Life--Ben Affleck befejezte az elvonókúráthttp://www.life.hu/drlife/20181005-ben-affleck-befejezte-az-elvonokurat.htmlBen Affleck 40 napig volt elvonón alkoholproblémái miatt. A programot befejezte, és közösségi oldalán üzent az embereknek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.