Orvosi segítségre szorult a Survivor játékosa, Balázs

orvos műsor Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémisztő videót tett közzé az RTL Klub: a Survivor egyik játékosának, Balázsnak a műsor forgatása során azonnal orvosi segítségre volt szüksége.

Istenes Bence támogatásával támolyog ki a tengerből a Survivor egyik játékosa, Balázs az RTL Klub friss videóján. Az Agila törzs tagja azonnali orvosi segítségre szorul: sem járni, sem beszélni nem tud, még a nevét is képtelen megmondani. A játékostársak döbbenten, aggódva figyelik az eseményeket.

A jelenet a mai műsorban lesz látható.

Angelina Jolie-hasonmást ölelget Brad Pitt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-angelina-jolie-hasonmast-olelget-brad-pitt.htmlBrad Pittet egy újabb szépséggel hozták hírbe: ezúttal a lesifotósok egy ölelkezős fotót készítettek róla és fiatal kolléganőjéről. TV + Sztárok--Többen veszekednek Paudits Béla hagyatékánhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-tobben-veszekednek-paudits-bela-hagyatekan.htmlPaudits Béla színművész júniusban hunyt el, ám hagyatékának sorsa még mindig nem tisztázott. Úgy tudni, többen is szeretnék a II. kerületi ingatlant, amelyről azt is tudni, hogy mennyit ér.TV + Sztárok--Ezért nem vesz részt valójában Kamilla Eugénia hercegnő esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-ezert-nem-vesz-reszt-valojaban-kamilla-eugenia-hercegno-eskuvojen.htmlKamilla hercegné nem vesz részt Eugénia hercegnő esküvőjén, mert máshova ígérkezett el, de sokan ezt az indokot csak kifogásnak tartják. TV + Sztárok--Gregor Bernadett őszintén vallott válásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-gregor-bernadett-oszinten-vallott-valasarol.htmlGregor Bernadett őszintén beszélt válásáról. Mint mondja, rosszul esik neki, hogy mindenki őt hibáztatja. TV + SztárokOrigoChanning Tatum állítólag Jessie J énekesnővel randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20181011-channing-tatum-allitolag-jessie-j-enekesnovel-randizik.htmlÚgy tűnik, Channing Tatum már nem szomorkodik válása miatt: elkezdett randizni. TV + Sztárok--Zenetanára miatt halhatott meg Gerard Depardieu fia, Guillaumehttp://www.life.hu/sztarok/20181011-zenetanara-miatt-halhatott-meg-gerard-depardieu-fia-guillaume.html10 éve tragikusan fiatalon hunyt el Gerard Depardieu fia, Guillaume. A férfi édesanyja, Elisabeth szerint halálát egyértelműen drogfüggősége okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.