Survivor Balázs teljesen kiszáradt: orvosi segítségre szorult

Forrás: Facebook/Survivor Magyarország -
kiszáradás orvos Survivor RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orvosi segítségre szorult a forgatáson a Survivor játékosa, Balázs. Kiderült, hogy a férfi teljesen kiszáradt.

Mint arról már beszámoltunk, rosszul lett a Survivor forgatásán az egyik játékos, Balázs. Sokáig nem lehetett tudni, mi történt vele, most azonban kiderült: a férfi teljesen kiszáradt.

Féltem a törzsbe való visszatérés pillanatától. Tartottam attól, hogy mérgesek lesznek rám, mivel már többször figyelmeztettek a megfelelő folyadékbevitelre, hogy igyak, igyak és igyak. Nem szeretném ezt még egyszer átélni..." – mesélte a Blikknek.

Survivor Balázs teljesen kiszáradt Forrás: Facebook/Survivor Magyarország

A lap megkereste a csatorna kreatív osztályvezetőjét, Rubin Kristófot, aki elárulta, a rosszullét valóban a játékos hibájából következett be.

Sajnáltam Balázst, mert valós, komoly rosszulléte volt. Nem pszichés probléma volt, tényleg majdnem kiszáradt, de valójában ő tehetett róla. Többszöri figyelmeztetés ellenére sem tartott be egy alapszabályt. A játékosok részletes felkészítésen vesznek részt, hogy mi ehető a szigeten, hogy ügyeljenek a kellő folyadékbevitelre, és a kisebb sérülések, csípések ellátását is megtanulják."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.