Ezek a sör fogyasztásának pozitív hatásai

Forrás: Shutterstock -
ital stressz jótékony hatás sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy a sör fogyasztásának rengeteg pozitív hatása van? Eláruljuk, melyek ezek!

Csökkenti a stresszt

Nagyjából két pohár sör ellazít és csökkenti a szorongást.

Jót tesz a vesének

A rendszeres sörfogyasztás egyes kutatások szerint csökkenti a vesekő kialakulásának esélyét.

Szebbé teszi a bőrt

A sör az arcbőrt megfiatalítja, rugalmasabbá és fényesebbé teszi.

Alzheimer-kór ellen

Jó hír a sör szerelmeseinek, hogy kedvenc italuk véld a demencia és az Alzheimer-kór kialakulásától is.

Számtalan jótékony hatása van a sör fogyasztásának Forrás: Shutterstock

Csökkenti a koleszterint

Meglepő, de a sör a magas koleszterinszintet is képes csökkenteni.

Csonterősítő

A sör további jótékony hatása, hogy a benne lévő szilikonnak köszönhetően erősíti a csontokat.

Vitaminbomba

A sörben olyan vitaminok is találhatóak, mint például a B2, a B6 és a B12.

Elaltat

Ez a kesernyés ital komlótartalma miatt segít álomba szenderülni. Arra azonban figyelj, hogy alkoholmentes legyen, az alkohollal ugyanis pont az ellenkező hatást érheted el.

Stroke ellen

A sör hatásos a stroke ellen is, ugyanis csökkenti a vérrögök kialakulásának esélyét.

Szívroham ellen

A rendszeres sörfogyasztók állítólag 40-60 százalékkal kisebb eséllyel kapnak szívrohamot – számolt be róla a Ripost.

Ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában: két pénisze van http://www.life.hu/drlife/20181016-ritka-rendellenesseggel-szuletett-egy-kisfiu-romaniaban-ket-penisze-van.htmlOlyan ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában, amilyennel még nem találkoztak az ottani orvosok: a kisbaba két pénisszel jött a világra. Dr. LifeOrigoAz intim fertőzések tüneteihttp://www.life.hu/drlife/20181016-az-intim-fertozesek-tunetei-gombas-bakterialis-es-virusfertozesek.htmlA hüvelyflóra enyhén savas közege biztosítja a hüvely egészségét: véd a különböző kórokozókellen. Ha azonban ez a pH-érték felborul, védtelenné válunk a fertőzésekkel szemben. Ezt azegyensúlyt sajnos számos dolog kibillentheti: a táplálkozás, a terhesség, a fogamzásgátlók szedése,a klimax, a túl gyakori intim mosakodás, irrigálás, de még egy antibiotikum-kúra is. Ha pedig azegyensúly felborul, könnyen összeszedhetünk magunknak egy intim fertőzést... Dr. LifeOrigoBaronits Gábor súlyos balesete után nem motorozik: eltávolították a lépéthttp://www.life.hu/drlife/20181016-baronits-gabor-sulyos-balesete-utan-nem-motorozik-eltavolitottak-a-lepet.htmlBaronits Gábor évekkel ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, ami után eldöntötte, felhagy ezzel a szenvedélyével. Elhatározását egy szomorú tragédia is megerősíttette: egy motoros ismerőse meghalt egy balesetben. Dr. LifeOrigoRubint Réka rosszul lett A legbátrabb páros második adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20181016-rubint-reka-rosszul-lett-a-legbatrabb-paros-masodik-adasaban-tv2.htmlRubint Réka A legbátrabb páros egyik feladata után váratlanul rosszul lett, ahogy fogalmazott elsötétült előtte a világ. A forgatásokon folyamatosan szolgálatot teljesítő mentőtisztek beavatkozására is szükség volt. Dr. Life--Csúnyán lebetegedett Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/drlife/20181013-csunyan-lebetegedett-volgyesi-gabi.htmlVasárnap indul a Sztárban sztár legújabb évada, amelyben Völgyesi Gabi lesz az egyik versenyző. Az énekesnő azonban alaposan lebetegedett... Dr. Life--Curtis műtött térde miatt hatalmas fájdalmakat élt át a Csak show és más semmi próbáinhttp://www.life.hu/drlife/20181012-curtis-mutott-terde-miatt-hatalmas-fajdalmakat-elt-at-a-csak-show-es-mas-semmi-probain.htmlCurtis péntek este lesz látható a Csak show és más semmi című új TV2-es produkcióban. A próbákat alaposan megszenvedte a rapper, ugyanis műtött térde miatt sok feladat fájdalommal járt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.