Ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában: két pénisze van

Forrás: Shutterstock -
rendellenesség pénisz Románia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan ritka rendellenességgel született egy kisfiú Romániában, amilyennel még nem találkoztak az ottani orvosok: a kisbaba két pénisszel jött a világra. 

A romániai Ploieşti szülészetén ritka rendellenességgel jött világra egy kisbaba: két pénisszel született. Az intézmény dolgozói még soha nem találkoztak hasonló esettel, de a főorvos, Călin Boeru megerősítette a hírt.

Két pénisszel született a kisbaba - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Ez rendkívül ritka rendellenesség, amióta itt dolgozom, nem regisztráltak hasonló esetet. További szakorvosi genetikai vizsgálatokra van szükség a pontos diagnózis felállításához" - mondta a Maszol.ro-nak. A rendellenesség nagyon ritka, az orvostudomány történetében eddig csupán száz olyan esetet jegyeztek, amikor két pénisszel jött világra kisbaba.

Ilyen az élet két pénisszel – Exkluzív interjút adott a dupla szerszámú férfi


Egy felnőtt kétpéniszű férfi vallott is arról, milyen az élet két szerszámmal. Olyan kérdésekre válaszolt, mint hogy működik-e mind a kettő, valamint, hogy egyformán hosszúak-e. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Rubint Réka rosszul lett A legbátrabb páros második adásábanhttp://www.life.hu/drlife/20181016-rubint-reka-rosszul-lett-a-legbatrabb-paros-masodik-adasaban-tv2.htmlRubint Réka A legbátrabb páros egyik feladata után váratlanul rosszul lett, ahogy fogalmazott elsötétült előtte a világ. A forgatásokon folyamatosan szolgálatot teljesítő mentőtisztek beavatkozására is szükség volt. Dr. Life--Csúnyán lebetegedett Völgyesi Gabihttp://www.life.hu/drlife/20181013-csunyan-lebetegedett-volgyesi-gabi.htmlVasárnap indul a Sztárban sztár legújabb évada, amelyben Völgyesi Gabi lesz az egyik versenyző. Az énekesnő azonban alaposan lebetegedett... Dr. Life--Ma van a nemzetközi melltartó nélküli naphttp://www.life.hu/drlife/20181013-ma-van-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.htmlMa van a nemzetközi melltartó nélküli nap, amely mögött igen komoly elgondolás és célkitűzés rejtőzik. Dr. LifeOrigoÍgy szabadulj meg a meghűlés miatt lerakódott nyálkátólhttp://www.life.hu/drlife/20181013-igy-szabadulj-meg-a-meghules-miatt-lerakodott-nyalkatol.htmlA megfázás sokunk életét nehezíti meg az év hűvösebb időszakában. Ha nem szabadulunk meg a torokban és a légutakban lerakódott váladéktól, könnyen légúti fertőzések jöhetnek létre. Hogy ezt elkerüljük, bevethetünk néhány házi praktikát. Mutatjuk, melyek ezek! Dr. Life--Vannak gyógyszerek, amelyek mellett tilos az alkoholfogyasztáshttp://www.life.hu/drlife/20181013-vannak-gyogyszerek-amelyek-mellett-tilos-az-alkoholfogyasztas.htmlGyógyszeres kezelés esetén sokakban felmerül a kérdés, vajon ihatnak-e alkoholt a szükséges készítmények mellett. Főleg akkor okoz ez problémát, ha hosszútávú kezelésről van szó. Mutatjuk, melyek azok a gyógyszerek, melyek mellett soha nem szabad inni. Dr. LifeOrigoSzokj le a körömrágásról: undorító és veszélyes szokáshttp://www.life.hu/drlife/20181013-szokj-le-a-koromragasrol-undorito-es-veszelyes-szokas.htmlA körömrágás nem valami esztétikus, de nem ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy nagyon veszélyes. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.