Leszakadt a Ninja Warrior versenyzőjének karja

Forrás: TV2 -
szakadás Ninja Warrior kar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ninja Warrior versenyzője felhagyott a sporttal egy tragikus baleset után: leszakadt a karja. A műsorba azért jelentkezett, mert szeretné újra megtalálni a mozgás örömét. 

Tragikus baleset történt a Ninja Warrior egyik versenyzőjével. A 34 éves László Ferencnek sokáig a sport volt az élete, de a sérülése után felhagyott a mozgással: leszakadt a akarja ugyanis, amit csak kilenc műtéttel tudtak visszailleszteni. Most azért indult a versenyen, hogy újra rátaláljon am ozgás örömére.

László Ferenc karját 9 műtéttel tudták helyreállítani Forrás: TV2

"Kiskorom óta kézilabdáztam, körülbelül olyan 6-8 éven keresztül játszottam profi játékot, 2005. november 25-én történt velem egy baleset, a felkarom az leszakadt, amit kilenc műtéttel tudtak összerakni. Igazából a Ninja Warrior úgy jött az életembe, hogy hosszú ideje nem sportolok, de legyen ez a kiindulópontja annak, hogy újra visszatérnék a sportba, bármi is történjen" - mondta a versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.