Csak show és más semmi: a színpadról a kórházba vitték Köllő Babettet

Forrás: TV2 -
Köllő Babett Csak show és más semmi sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Csak csak show és más semmi második adásában Köllő Babett megsérült. A színésznőt kórházba vitték. 

A Csak show és más semmi produkciója közben sérült meg Babett egy szerencsétlen földre érkezés miatt. A színpadról egyenesen a kórházba szállították, ahol megröntgenezték, és kiderült, hogy zúzodott a lába. A színésznő nem adja fel, tovább folytatja a versenyt.

Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoX-Faktor - kiakadtak a mentorok: nem bírják a kritikát az énekesjelöltekhttp://www.life.hu/sztarok/20181020-xfaktor-kiakadtak-a-mentorok-nem-birjak-a-kritikat-az-enekesjeloltek.htmlRadics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Perti nem értik, miért sértődnek meg a kritikájukon a jelentkezők. Állítják, sokan a legártatlanabb kérést is bántásnak veszik, van, aki pedig kifejezetten agresszív. A minap például - ahogy írtunk is róla - kis híján egy mikrofon landolt a mentorasztalnál. ByeAlex szerint azonban érthető, hogy a kritikákat nem viselik jól az énekesjelöltek. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: kiakadtak a nézők Németh Kristóf játékánhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-kiakadtak-a-nezok-nemeth-kristof-jatekan.htmlKedden este Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból, a nézők azonban úgy vélik, nem neki, hanem Németh Kristóféknak kellene menniük végre. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoElköltözött Friderika Pintér Tibortólhttp://www.life.hu/sztarok/20181016-elkoltozott-rubos-friderika-pinter-tibortol.htmlPintér Tibor és fiatal kedvese, Friderika nemrégiben a Mokkában szerepeltek, és látszott rajtuk, hogy nem éppen a legjobb passzban vannak. Olyannyira, hogy a lány oda is szólt a színésznek. Most kiderült, a pár tagjai külön is költöztek, helyesebben: Friderika faképnél hagyta Tenyát. TV + SztárokOrigoKifizette idős rajongója gáztartozását Bochkor Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-kifizette-idos-rajongoja-gaztartozasat-bochkor-gabor-musorvezeto.htmlMegesett a szíve idős rajongóján Bochkor Gábornak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.