Begyulladt Szőcs Reni nyakizma: nehéz dolga lesz a Sztárban sztár színpadán

Forrás: tv2 -
TV2 Sztárban sztár Szőcs Renáta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly fájdalmakkal küzd Szőcs Reni, a Sztárban sztár előadója. Beállt a nyaka, ami a vasárnap esti produkcióját is veszélyeztetheti. 

"Kedd reggel olyan érzésem volt, mintha elaludtam volna a nyakam, vagy mintha be lenne gyulladva. Először azt hittem, hogy idővel jobb lesz, ám a feszítő érzés napközben sem múlt el. Aztán annyira begyulladt a nyaki izmom, hogy álló helyzetben folyamatos zsibbadást és izomgyulladást éreztem" - mondta el a Ripostnak Reni.

Forrás: tv2

"Pénteken megint elpróbáltuk ezeket a mozdulatokat, és gondoltam, már annyira edzett lesz a nyakam, hogy nem lesz gond, de próba után rosszabb lett, úgyhogy kénytelen voltam gyorsan megkérdezni egy orvost. A fekvésen kívül semmi nem esik jól, és annyira fáj, hogy nem tudok mit tenni ellene. Azt meg végképp nem akarom, hogy energiaszegény legyen a produkció. Most orvosi utasításra izomlazítót és néhány hasznos gyógyszert szedek" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.