Öt hétig volt kómában Boros Lajos

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu -
műtét szívműtét kóma Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívműtéten esett át Boros Lajos, az állapotáról sokáig nem lehetett tudni. Most kiderült: a műsorvezető öt hétig kómában feküdt. 

Nem ment minden simán Boros Lajos szívműtétével, amelyet egyszer el is halasztottak. Sokáig nem lehetett tudni, hogy van a műsorvezető, mindössze annyit, hogy szeptemberben már egyszer használta a közösségi oldalát.

Most a Story magazinnak ő és a felesége is nyilatkozott. "Az én terveim között az szerepelt, hogy szerdán befekszem, felébredek csütörtökön, akkorra megműtötték a szívem három billentyűjét, és ettől kezdve egészséges leszek, már csak gyógyulgatnom kell" - mesélte a lapnak Boros Lajos. A mélyaltatás során azonban túl kevés oxigénhez jutott az agya, kómába esett. Öt hétig feküdt ebben az állapotban.

Boros Lajos öt hétig feküdt kómában Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

A felesége hangját hallotta: "Beszélt hozzám: Lackó, itt van az egész család... Erre emlékszem, aztán visszazuhantam a semmibe, de a végén mégiscsak magamhoz tértem. Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálmomra viszont emlékszem" - idézte fel a szörnyű történteket a műsorvezető.

Szerencséje volt, hiszen úgy tűnik, az agya nem károsodott az oxigénhiány következtében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.