Hat évig volt vegán egy nő, a teste nem viselte jól

izom életmódváltás egészség test életmód vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy dokumentumfilm hatására a vegán életmódot választotta a 39 éves Mariela Stewart. Hat évig tartotta ezt az életmódot, ám a teste állapota rohamosan romlott. 

A 39 éves texasi nő, Mariela Stewart egy dokumentumfilmben látta, hogy egyes vélemények szerint a vegán életmód segít az emésztőrendszer kitisztításában. Úgy döntött, életmódot vált, 6 évig volt vegán - írja a Daily Mail.

Azt nem tudni, hogy kért-e tanácsot az étrendet illetően, az alapanyagok és a tápanyagok tekintetében, de azt állítja, a teste nem hálálta meg a változást. Stewartnak van egy ikertestvére, így az ő testén keresztül nyomon tudta követni a saját testének változásait.

Az izomzata rohamosan sorvadni kezdett, gyakran fújódott fel, a bőre ráncos volt, a haja hullott. Úgy döntött, visszatér a húsevésre, ekkor a teste visszaállt a normális kerékvágásba.

Élete legnehezebb időszakáról vallott Zalatnay Saroltahttp://www.life.hu/drlife/20181031-elete-legnehezebb-idoszakarol-vallott-zalatnay-sarolta.htmlZalatnay Sarolta élete legnehezebb időszakáról, a rákkal vívott küzdelméről vallott Joshi Bharatnak. Dr. Life--Pintér Tibor súlyos sérülést szenvedett előadás közben: elszakadt az ágyéktartó izmahttp://www.life.hu/drlife/20181031-pinter-tibor-sulyos-serulest-szenvedett-eloadas-kozben-elszakadt-az-agyektarto-izma.htmlPintér Tibor a Kincsem című előadás közben rosszul érkezett vissza a nyeregbe, így komoly intim sérülést szenvedett. Jegeli, és különböző krémekkel keni, mert nincs ideje a regenerálódásra. Dr. LifeOrigoNem engedte ki gyakornokát a mosdóba: azt hitte, csak maszturbálni akar a tamponnalhttp://www.life.hu/drlife/20181030-nem-engedte-ki-gyakornokat-a-mosdoba-azt-hitte-csak-maszturbalni-akar-a-tamponnal.htmlKiderült, a mai napig vannak olyan férfiak, akik nincsenek tisztában a női test működésével. Egy főnök például meg volt róla győződve, hogy a tampon csak egy szexjáték, és a nők csak magukkal akarnak egy kicsit játszadozni a mosdóban, amikor kikéredzkednek. Dr. Life--A fültisztító pálcika akár nagyobb gondot is okozhat, mint sejtenénkhttp://www.life.hu/drlife/20181030-a-fultisztito-palcika-akar-nagyobb-gondot-is-okozhat-mint-sejtenenk.htmlSokszor vita tárgyát képezi a fültisztítás helyes módja. A legtöbben a jól megszokott fültisztító pálcikát használják, ám ez olykor gondot is okozhat. Dr. LifeThinkstockIsmerd meg az alma jótékony hatásaithttp://www.life.hu/drlife/20181030-ismerd-meg-az-alma-jotekony-hatasait.htmlNem véletlenül az alma az egyik legnépszerűbb gyümölcsünk, fogyasztásának számtalan jótékony hatása van. Nézzük, melyek ezek! Dr. LifeOrigoÖt hétig volt kómában Boros Lajoshttp://www.life.hu/drlife/20181030-ot-hetig-volt-komaban-boros-lajos.htmlSzívműtéten esett át Boros Lajos, az állapotáról sokáig nem lehetett tudni. Most kiderült: a műsorvezető öt hétig kómában feküdt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.