A Big Brother sztárja, Pongó legyőzte a rákot és jelentkezett a Ninja Warriorba

valóságshow Big Brother rák Ninja Warrior Pongó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Big Brother legelső szériájában tűnt fel Pongó, aki az utóbbi években sikeresen vette fel a küzdelmet a rákkal szemben. Most újra láthatják a tévénézők.

Pongót, a komlói bugyiárust őszinte személyisége miatt hamar megkedvelték a Big Brother első évadának nézői. A kopasz férfi a tévéműsor után eltűnt a nyilvánosság elől. Most kiderült, az utóbbi években minden szabadidejét a konditeremben töltötte. Ugyanakkor nagyon nehéz időszak áll mögötte, az orvosok daganatot találtak a szervezetében. Mindössze néhány hónapot adtak neki, ő azonban legyőzte a rákot, és most a Ninja Warriorban próbálja ki magát.

Közel egy évet töltöttem szinte folyamatosan kórházban, ameddig kaptam a kemót. Szerencsére hatottak a kezelések, és ma már gyógyultnak mondhatom magam. De mivel a rák nem tűnik el a szervezetből, ezért odafigyelek a megelőzésre. Ehhez a sport is hozzájárul, most egészségesebb vagyok, mint valaha! A Ninja Warrior miatt például sokat fogytam: 15 nap alatt 15 kilót adtam le sómentes rizskúrával. A családom, a feleségem és a lányom büszkék rám, és csak ez számít!” – nyilatkozta a Ripostnak.

Pongó újra képernyőre került

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.