A folyamatos szellentés miatt már randizni sem mert ez a nő: így oldódott meg a problémája

Forrás: Thinkstock -
orvos szellentés randi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma 15 éves korától szenvedett gyomorproblémáktól. Életét olyannyira megkeserítette a folyamatos szellentés, hogy inkább úgy döntött, a randizással is felhagy és egyedül éli le az életét.

A most 30 éves Emma a The Sunnak mesélt megpróbáltatásairól. Mint mondja, tinédzserkora óta minden egyes étkezés után elkezdett puffadni és szellentenie kellett, ezért bárhol is volt, villámgyorsan mosdót kellett keresnie, hogy kicsit könnyítsen magán.

A legnagyobb félelmem az volt, hogy a tömegben egyszer majd nem tudom visszatartani... Egy ideig próbáltam alul rétegesen öltözködni, hogy valamennyire magában tartsa a kellemetlen szagot. Azt viszont nem tehettem, hogy bárhol vagyok, kigombolom a nadrágomat.”

Az orvosok először arra gyanakodtak, hogy lisztérzékenység okozza a problémát, de a teszt negatív eredményt hozott. Ezután arra kérték Emmát, bizonyos ételek fogyasztásával hagyjon fel, hátha az használ. A tejtermékek elkerülése nem segített, és glutén nélkül is csak kicsit javult a helyzet.

Hamarosan pedig azt is kiderült, hogy a stressz negatívan hat az emésztésére. Miután szakított gyermeke édesapjával, a helyzet rosszabbodott.

A puffadás a társasági életünket is tönkreteheti Forrás: Thinkstock

Pont ez volt az az időszak, amikor a barátaimmal kellett volna lennem, de nem tehettem. Randizni sem mertem, mert féltem, hogy a találkozás egy katasztrófa lesz. Olyan érzés ez, mintha egy hatalmas lufi lenne a hasamban, ami nem tud kiszabadulni onnan.”

Amikor már teljesen reménytelennek érezte a helyzetét, kipróbált egy olyan emésztésjavító étrendkiegészítőt, amely kollagént, gyömbért, Aloe verát, borsmentát és C-vitamint tartalmaz. Ezután kezdett el javulást érezni.

Először azt hittem, ez csak a véletlen műve, de amikor egy időre abbahagytam a szedését, a tünetek újra jelentkeztek. Egy szakember ezután elmagyarázta nekem, hogy a gyömbér segíti az élelmiszerek lebontását és ellazítja a has izmait. Ezután végre újra ki mertem mozdulni és elkezdtem társasági életet élni. Szerencsére azóta megtaláltam életem párját, most már azt vehetek fel, amit akarok és élvezem az ételeket.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.