Cukorbetegsége miatt fogyott 18 kilót Varga Feri

fogyás Varga Feri cukorbetegség Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Ferinek három hónap alatt sikerült 18 kilót fogynia. Remekül néz ki, a nők is odáig vannak érte.

Varga Ferinél év elején diagnosztizáltak cukorbetegséget. Akkor azt ajánlották neki az orvosok, hogy minél előbb fogyjon le egészsége érdekében. Szerencsére hallgatott a szakemberek tanácsára, 18 kilót sikerült leadnia, és ma már a vércukorszintje is normális. Remekül néz ki, az ötgyermekes sztár után már az utcán is megfordulnak a nők.

Akkor kiderült, tizennégy a cukrom éhgyomorra. Mint megtudtam, voltak tünetek, csak nem ismertem fel azokat. Izzadt néha a homlokom, gyakran voltam indokolatlanul álmos, fáradt. Azt hittem, a korral jár, de nem. Három hónap alatt tizennyolc kilót fogytam, ezzel 'letornáztam' a vércukorszintemet, most 5,2. A versenysúlyomnál vagyok. Van kiért hajtanom, nem volt kérdés, hogy tennem kell. Szükségem van orvosi segítségre, szedek gyógyszert, és egy dietetikus barátunk is segít. Betty süt teljes kiőrlésű péksüteményt, kikísérleteztük, hogy mi van rám jó hatással” – magyarázta a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.