alvászavar pihenés Gáspár Győző stressz alvás Gáspár Virág Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kommandósok szállták meg Gáspár Győzőék házát majdnem egy évvel ezelőtt, hogy a család értékeit lefoglalják. A família azóta egyenesbe jött, ám Virágon most jelentkeznek a stressz és a trauma tünetei, alvászavarral küzd.

A poklok poklát élte meg Gáspár Győző és családja, amikor közel egy évvel ezelőtt kommandósok szállták meg az otthonukat, hogy lefoglalják értékeiket egy adótartozás miatt.

Végül a Kúria úgy döntött, hatályon kívül helyezi az első fokon eljáró bíróság ítéletét, leállítják a Győző ellen indított közigazgatási eljárást, és új eljárást rendelnek el.

Gáspár Virág alvászavarokkal küzd Forrás: Fb / Gáspár Virág

Azóta a család élete egyenesbe jött, ám úgy tűnik, Virág még mindig küzd a traumával. Alvászavarai vannak, éjszakákon át nem alszik, majd fáradtan ül az iskolapadba.

„Virágon most jön ki mindaz a sok stressz és feszültség, ami tavaly április óta ért bennünket. Őt a kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa” – mondta a Kiskegyednek Gáspár Győző. Hozzátette: most, hogy végre minden lezárult, Virágon kijönnek az elmúlt év szörnyűségeinek hatásai.

Eltörte a bokáját az Irigy Hónaljmirigy zenésze, Uszkó Lászlóhttp://www.life.hu/drlife/20181108-eltorte-a-bokajat-az-irigy-honaljmirigy-zenesze-uszko-laszlo.htmlEgy szerencsétlen otthoni baleset következtében mozogni se nagyon tud egyedül az Irigy Hónaljmirigy tagja. Dr. LifeOrigoSúlyos betegségéről vallott Barta Sylviahttp://www.life.hu/drlife/20181107-sulyos-betegsegerol-vallott-barta-sylvia.htmlBarta Sylvia Joshi Bharatnak vallott élete nehéz időszakáról, amikor az orvosok súlyos, mozgásszervi betegséget diagnosztizáltak nála. Dr. LifeOrigoCukorbetegsége miatt fogyott 18 kilót Varga Ferihttp://www.life.hu/drlife/20181106-cukorbetegsege-miatt-fogyott-18-kilot-varga-feri.htmlVarga Ferinek három hónap alatt sikerült 18 kilót fogynia. Remekül néz ki, a nők is odáig vannak érte. Dr. LifeOrigoMínusz 20 fok kellene ahhoz, hogy elpusztuljanak a veszélyes szúnyogok http://www.life.hu/drlife/20181106-minusz-20-fok-kellene-ahhoz-hogy-elpusztuljanak-a-veszelyes-szunyogok.htmlMég ősszel is találhatunk szúnyogot a lakásban, amelyek nagyobb kellemetlenséget is okozhatnak egy kis bőrpírnél. Az utóbbi években három új szúnyogfaj vert gyökeret hazánkban. Dr. Life--A folyamatos szellentés miatt már randizni sem mert ez a nő: így oldódott meg a problémájahttp://www.life.hu/drlife/20181106-a-folyamatos-szellentes-miatt-mar-randizni-sem-mert-ez-a-no-igy-oldodott-meg-a-problemaja.htmlEmma 15 éves korától szenvedett gyomorproblémáktól. Életét olyannyira megkeserítette a folyamatos szellentés, hogy inkább úgy döntött, a randizással is felhagy és egyedül éli le az életét. Dr. Life--Dr. Pimple Popper elárulta, mikor és hogyan szabad kinyomni a pattanást http://www.life.hu/drlife/20181106-dr-pimple-popper-elarulta-mikor-szabad-kinyomni-a-pattanast-es-hogyan.htmlHabár tudjuk, hogy a pattanásokat nem szabadna otthon nyomogatni, mindenki csinálja. Ezért a világ egyik legnépszerűbb bőrgyógyásza, dr. Sandra Lee, vagyis dr. Pimple Popper elárulta, mit szabad és mit nem szabad csinálni. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.