Szakember figyelmeztet: ezért ne használj soha vécépapírt

higiénia vécépapír vécé wc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, nagyon rosszul tesszük, ha vécépapírt használunk.

A The Sun arra hívja fel a figyelmet, milyen egészségi problémákhoz vezethet a vécépapír használata. Talán sokan nem is sejtik, hogy amennyire hasznos, legalább annyira káros is.

Szakemberek szerint a vécépapír használata egyáltalán nem higiénikus, hiszen nem hogy megtisztítanánk vele magunkat, sokkal inkább csak elkenjük magunkon a végterméket. Ez pedig elfertőződéshez, szúró fájdalomhoz, égő érzéshez vezethet.

A vécépapír nem higiénikus Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Daniel Karmann

Emberek milliói sétálhatnak a városban piszkos fenékkel, miközben azt hiszik, tiszták. A vécépapír elmaszatolja az ürüléket, de valójában nem távolítja el. Nem is értem, miért gondolják azt, hogy a száraz törlő valóban megtisztítja a feneküket...” – magyarázta Rose George.

És hogy mit használjunk helyette? A szakértő egyértelmű választ ad: nedves törlőkendőt vagy bidét.

Megérkeztek Gönczi Gábor és Ildi esküvői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-megerkeztek-gonczi-gabor-es-ildi-eskuvoi-fotoi.htmlMegérkeztek a képek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről. Az ifjú házasok csodásan festettek a nagy napon. TV + SztárokOrigoDiana hercegné a válás után nem engedte, hogy Károly herceg elvigye a holmijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-diana-hercegne-a-valas-utan-nem-engedte-hogy-karoly-herceg-elvigye-a-holmijat.htmlKároly herceg és Diana hercegné 1992-ben költöztek külön, a válást hivatalosan 1996-ban mondták ki. A hercegné a válás után a Kensington-palotában maradhatott, férjének kellett elköltöznie. Ám nem könnyítette meg, hogy a trónörökös magával vigye holmijait. TV + Sztárok--Károly herceg elárulta, milyen lesz majd uralkodókénthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-karoly-herceg-elarulta-milyen-lesz-majd-uralkodokent.htmlKözelgő születésnapja alkalmából készített átfogó riportot Károllyal a BBC, amelyben a herceg elárulta, milyen lesz majd királyként.TV + Sztárok--Julia Roberts elárulta magát: nem volt szándékos a hónaljszőrvillantáshttp://www.life.hu/sztarok/20181108-julia-roberts-elarulta-magat-nem-volt-szandekos-a-honaljszor-villantas.htmlLegendássá vált a pillanat, amikor Julia Roberts a Sztárom a párom című film premierjén integetés közben megvillantotta a hónaljszőrét. Ezután nők milliói követték a példáját, a feminizmus egyik nagy pillanatának tekintették, ám a színésznő most elárulta, nem direkt csinálta. TV + Sztárok--Schobert Norbi szerint semmilyen botrány nem történt a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-schobert-norbi-szerint-semmilyen-botrany-nem-tortent-a-tv2-musoraban.htmlSchobert Norbi a Facebookon jelentette ki, semmi nem igaz azokból a pletykákból, miszerint durván kiakadt a TV2-re azért, mert lepontozták őt a Csak show és más semmiben. TV + SztárokOrigoRussell Crowe egy szerep kedvéért felismerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-russell-crowe-egy-szerep-kedveert-felismerhetetlenne-valtozott.htmlÚj sorozatban kapott szerepet Russell Crowe, ám annak érdekében, hogy hitelesen tudja alakítani a karakterét, teljesen át kellett változnia. Felismerhetetlenné vált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.