Kálloy Molnár Péter életmódváltás orvos rosszullét kórház kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Budapesti Operettszínház öltözőjében lett rosszul nemrégiben Kálloy Molnár Péter. Mentőt hívtak hozzá, most elmondta, mi is történt vele, és milyen életmódváltásra szorul. 

Napokig kórházban volt, hetekig tartó rehabilitációra szorul Kálloy Molnár Péter, aki nemrégiben lett rosszul a Budapesti Operettszínház öltözőjében. A Borsnak most őszintén beszélt állapotáról.

"Furcsa érzésem volt. Azt hittem, szorít a mellényem, és rettenetesen izzadtam, de ezt a heves játékomnak tudtam be, hiszen Sir Basil szerepe nagyon sok energiát kíván. Már egy nappal korábban mondtam egy ismerősömnek, hogy nagyon fáradtnak érzem magam. A szünetben aztán Frankó Tücsi kolléganőm biztatására megvizsgált az ügyeletes orvos, és jobbnak találta mentőt hívni" - mondta a lapnak a színész.

Kálloy Molnár Péternek életmódot kell váltania Forrás: Origo

Pár napig volt kórházban, azóta többet kell pihennie, diétázik, és gyógytornára jár. Életmódot kell váltania, és le kell tennie a cigarettát. Mint mondta: ez egy jó figyelmeztetés volt számára. Fokozatosan tér majd vissza a színpadra, azon dolgoznak, hogy fokozatosan terhelhető legyen.

"A feleségem nagyon klassz nő, így inkább már arra koncentrálunk mindketten, hogy újra terhelhető legyek, és minél hamarabb színpadra állhassak, miközben nagyon meghatott, mennyien aggódtak értem" - fogalmazott a színész.

Drogfüggőségéről vallott Aureliohttp://www.life.hu/drlife/20181109-drogfuggosegerol-vallott-aurelio.htmlA ValóVilág egykori sztárja, Aurelio őszintén vallott élete azon időszakáról, amikor még drogfüggő volt. Dr. LifeOrigoMinden eddiginél durvább influenzajárvány jöhet 2018-2019 telénhttp://www.life.hu/drlife/20181109-minden-eddiginel-durvabb-influenzajarvany-johet-20182019-telen.htmlA hosszú, meleg ősz miatt később jelentkezik majd az influenzajárvány, de minden eddiginél nagyobb méreteket ölthet, és sokáig tarthat. A szakemberek szerint érdemes beoltatni magunkat az új vírustörzs ellen. Dr. Life--Erről árulkodik az orr váladékának színehttp://www.life.hu/drlife/20181108-errol-arulkodik-az-orr-valadekanak-szine.htmlKíváncsi vagy rá, milyen betegségekre utalhat az orrod váladékának színe? Olvasd el cikkünket és kiderül! Dr. Life--Palotás Petra 25 kilót hízott inzulinrezisztenciája miatthttp://www.life.hu/drlife/20181108-palotas-petra-25-kilot-hizott-inzulinrezisztenciaja-miatt.htmlPalotás Petra elárulta, inzulinrezisztenciája miatt 25 kilót hízott. Dr. LifeOrigoSzakember figyelmeztet: ezért ne használj soha vécépapírthttp://www.life.hu/drlife/20181108-szakember-figyelmeztet-ezert-ne-hasznalj-soha-vecepapirt.htmlKiderült, nagyon rosszul tesszük, ha vécépapírt használunk. Dr. Life--Boros Lajos a kóma alatt olykor agresszív volthttp://www.life.hu/drlife/20181108-boros-lajos-a-koma-alatt-olykor-agressziv-volt.htmlÖt hétig feküdt kómában Boros Lajos műsorvezető a szívműtéte után. Épp a házassági évfordulóján ébredt fel. Vár rá még egy műtét, most a kórházban töltött időről és a kómáról mesélt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.