Játék babát nevel egy nő, akinek nem lehet saját gyermeke

betegség anyaság baba játékbaba meddőség család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már iskolás korában sem volt más vágya a most 38 éves Marie Mangónak, mint hogy édesanya legyen. Az álma nem teljesülhet, hiszen meddő. Hogy feldolgozza a traumát, játék babát nevel. 

A Bonner Springs-i iskolájában mindenki más szeretett volna lenni, közülük a most 38 éves Marie Mango édesanya. Minden vágya ez volt. A nő történetét a Mirror dolgozta fel, a cikket a 24.hu szemlézte.

Amikor Marie 15 éves lett, mindenki őt hívta bébiszitterkedni, a feladatot örömmel vállalta. Úgy gondolta, jó, ha tapasztalatot szerez. 24 éves korában azonban megtudta, hogy Turner-szindrómás, így soha nem lehet saját gyermeke. Nem sokkal később reumatoid artritiszt diagnosztizáltak nála. Az utóbbi betegség következtében állítása szerint nagyon lelassult, így az örökbe fogadásról is lemondott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Please go vote for bella ♡ @mksholidayrebornphotos

Marie (@mariemango80) által megosztott bejegyzés,

A családjában eddig mindenkinek lehetett gyermeke, mély depresszióba esett. Végül rátalált az élethű játék babákra. Jelenleg a "18 hónapos" ilyen babát, Bellát neveli, de hamarosan beszerez számára egy "testvért", Liamet. Elmondta, hogy bármennyire is élethűek, nem tudják kitölteni az űrt, de valamennyire jobban érzi magát tőlük.

Akár tüdőbetegséget is okozhatnak a zuhanyrózsán található baktériumokhttp://www.life.hu/drlife/20181110-akar-tudobetegseget-is-okozhatnak-a-zuhanyrozsan-talalhato-bakteriumok.htmlAzt hihetnénk, hogy a zuhanyrózsa megtisztít minket, és lemossa a napközben ránk rakódott baktériumokat. Ám azt csak kevesen gondolnák, hogy olyan baktériumok is megtelepedhetnek rajta, amelyek megtámadják a tüdőnket. Dr. LifeThinkstockAz Alzheimer-kór jelei már 15 évvel a halál előtt jelentkezhetnekhttp://www.life.hu/drlife/20181109-az-alzheimer-kor-jelei-mar-15-evvel-a-halal-elott-jelentkezhetnek.htmlAz Alzheimer-kór az egyik legalattomosabb időskori megbetegedés, amelynek tünetei már a halál előtt 15 évvel megjelenhetnek. Dr. LifeOrigoBetegsége miatt lemondta koncertjeit Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20181109-betegsege-miatt-lemondta-koncertjeit-toth-vera.htmlTóth Vera a Facebook-oldalán közölte rajongóival, hogy az összes koncertjét le kell mondania, mert komoly betegséget állapítottak meg nála. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari újra kórházban vanhttp://www.life.hu/drlife/20181109-torocsik-mari-ujra-korhazban-van.htmlTörőcsik Mari újra kórházba került. Orvosai egyelőre nem javasolják neki a visszatérést. Dr. Life--Drogfüggőségéről vallott Aureliohttp://www.life.hu/drlife/20181109-drogfuggosegerol-vallott-aurelio.htmlA ValóVilág egykori sztárja, Aurelio őszintén vallott élete azon időszakáról, amikor még drogfüggő volt. Dr. LifeOrigoKálloy Molnár Péter napokig volt kórházban, életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/drlife/20181109-kalloy-molnar-peter-napokig-volt-korhazban-eletmodot-kell-valtania.htmlA Budapesti Operettszínház öltözőjében lett rosszul nemrégiben Kálloy Molnár Péter. Mentőt hívtak hozzá, most elmondta, mi is történt vele, és milyen életmódváltásra szorul. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.