Kozsó három éven át élt időzített bombával a fejében

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
operáció élet műtét agyvérzés életmentés egészség Kozsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két agyvérzése volt még 2011-ben Kozsónak. Utána 3 éven át időzített bombával a fejében élt, majd megműtötték. Egy forradalmi eljárással mentették meg az életét. 

Ámokfutók 25 címmel jelentetett meg lemezt Kocsor Zsolt, azaz Kozsó. Az albumon 9 új dal és 8 felújított szám hallható. A Blikknek azonban nemcsak a 14. lemezéről, hanem évekkel ezelőtti gyógyulásáról is beszélt. Két agyvérzése volt 2011-ben, majd 3 éven keresztül élt egy időzített bombával a fejében.

"Az értorzképződmény miatt éren belüli műtétre volt szükségem, és valójában ez volt a legkockázatosabb, amit valaha vállaltam. Ottmaradhattam volna, de hittem benne, és így Hudák Istvánnak, a Pécsi Tudományegyetem Idegsebészeti Klinikája professzorának is könnyebb volt a dolga. Forradalmi eljárással mentette meg az életemet, és teszi ezt most is másokkal. Ő egy zseni!" - nyilatkozta a lapnak adott interjújában Kozsó.

Kozsónak két agyvérzése volt 2011-ben Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezután a zenész az életmentő eljárást is részletezte: "Vénán keresztül tömített el egy agyi érgomolyagot, egy angiómát, ami a 2011 márciusi agyvérzéseim után kisebb-nagyobb intenzitással folyamatosan vérzett. Bármikor robbanhatott volna, ez nehéz időszak volt, de képtelen lettem volna arra, hogy leálljak a fellépésekkel. Szerencsére erre nem is volt szükség."

Ezután következett a rehabilitáció, ahol Kozsónak újra meg kellett tanulnia beszélni. Mint mondta: rettenetesen izgult, amikor ezután újra színpadra kellett állnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.