plasztikai műtét plasztikai beavatkozás Meg Ryan arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg Ryan túlzásba vitte a plasztikai műtéteket: már alig hasonlít fiatalkori önmagára.

Évekkel ezelőtt Meg Ryan lábai előtt férfiak ezrei hevertek. Ő azonban képtelen volt elfogadni az öregedés természetes folyamatát. Számtalan plasztikai beavatkozáson esett át, arcát annyira átszabatta, hogy már alig ismerni rá.

A napokban egy New York-i rendezvényen vett részt, ahol igen rémisztően festett. Próbált mosolyogni a fotósokra, de csak előnytelen képek készültek róla.

Meg Ryanre alig lehet ráismerni Forrás: WireImage/2018 Jim Spellman/Jim Spellman
Karsai Zita szexi fehérneműben mutatta meg magát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-karsai-zita-szexi-fehernemuben-mutatta-meg-magat.htmlKarsai Zita 39 éves létére elképeszetően szexi: Instagramon mutatta meg dögös oldalát. TV + Sztárok--Palotás Petra új könyvének bemutatóján tért vissza a nyilvánosság eléhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-palotas-petra-uj-konyvenek-bemutatojan-tert-vissza-a-nyilvanossag-ele.htmlPalotás Petra sok időre eltűnt a nyilvánosság elől, de új könyvének bemutatójával visszatért. TV + SztárokOrigoStohl Andrást egy barna hajú nővel fotózták le, elárulta, hogy ő-e a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20181113-stohl-andrast-egy-barna-haju-novel-fotoztak-le-elarulta-hogy-oe-a-kedvese.htmlKeveset mesél az utóbbi években a magánéletéről Stohl András. A Sztárban Sztár zsűrijében helyet foglaló színészt az adás szünetében egy titokzatos nővel kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Gregor Bernadett busszal jár dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20181113-gregor-bernadett-busszal-jar-dolgozni.htmlGregor Bernadett élete az utóbbi hónapokban fenekestül felfordult. Munkába menet például újra használja a tömegközlekedési eszközöket, de elmondása szerint ezt egyáltalán nem bánja. TV + SztárokOrigoNevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-nevelootthonban-nott-fel-az-x-faktor-versenyzoje-balog-jano.htmlBalog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe. Most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agit-azota-is-remalmok-gyotrik.htmlSzögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.