A hőhullámok az emberek spermáját is károsíthatják

Forrás: Imaginechina/Zhang Chi -
rovarok szex hőhullám sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy a hőhullámok nemcsak a rovarokat, de akár az embereket is terméketlenné tehetik.

Szörnyű eredménnyel zárult egy friss kutatás: szakemberek szerint az éghajlatváltozás okozta hőhullámok nemcsak a rovarok spermáját, hanem az emberekét is károsíthatják. A Player azt írja, a szakemberek egy öt napon át tartó hőhullám ideje alatt vizsgálták meg a kukorica-kislisztbogarakat, és arra a meghökkentő következtetésre jutottak, hogy ez idő alatt 75 százalékkal csökkent a spermatermelésük.

A hőhullámoknak durva következményei lehetnek Forrás: Imaginechina/Zhang Chi

A portál azt írja, a rovaroknál észlelt tendencia a tápláléklánc felsőbb szintjein is érvényes lehet, vagyis akár az ember esetében is. A szakemberek azt mondják, már tapasztalható, hogy a hőhullámok idején csökken a fogantatások száma.

Fontos továbbá tudni, hogy a sperma a hő hatására károsodhat, így genetikai károsodáshoz vezethet, és a sikeres terhesség esélyét is csökkenti.

Márpedig ezzel számolnunk kell, hiszen várhatóan a jövőben megszaporodnak majd a hőhullámok.

Az önkielégítés régen sem volt tabu - Less be az antik vibrátorok múzeumába (18+)http://www.life.hu/intim/20181113-az-onkielegites-regen-sem-volt-tabu-antik-vibrator-muzeum.htmlAz Antik Vibrátor Múzeum (Good Vibrations - Antique Vibrator Museum) San Franciscóban található, ahol az alapító, Joani Blank 20 év alatt összegyűjtött vibrátorai, valamint a bolhapiacokon talált és a látogatók által adományozott régi darabok vannak kiállítva. A gyűjteményben az 1800-as évek végétől az 1970-es évekig találni önkielégítő eszközöket, amelyeket elnézve szinte hihetetlen, hogy orgazmushoz jutatták a nőket. IntimOrigoÍgy zajlik az élet a bordélyházban (18+)http://www.life.hu/intim/20181115-igy-zajlik-az-elet-a-bordelyhazban.htmlEgy prostituált elárulta, hogyan is zajlanak a mindennapok egy legális bordélyházban. IntimOrigoSzabadnapot kapnak egy brit cég dolgozói, hogy önkielégíthessenek (18+)http://www.life.hu/intim/20181115-szabadnapot-kapnak-egy-brit-ceg-dolgozoi-hogy-onkielegithessenek.htmlJobban és produktívabban végzik a munkájukat a dolgozók, ha boldogok, és az orgazmus bizony örömet okoz, ezért egy brit cég úgy döntött, extra szabadnapokat ad alkalmazottainak, melyet az orgazmus elérésével tölthetnek. IntimOrigo5 dolog, amit nem tudtál a vagináról (18+)http://www.life.hu/intim/20181114-5-dolog-amitol-nem-tudtal-a-vaginarol.htmlAzt gondoltad, hogy jól ismered a saját nemi szervedet? Olvasd el a cikkünket, öt olyan tényt árulunk el a vagináról, amelyeket biztosan nem tudtál! Intim--Forróvá teszi a karácsony estéket az ünnepi mellbimbódísz (18+)http://www.life.hu/intim/20181112-forrova-teszi-a-karacsony-esteket-az-unnepi-mellbimbodisz-18.htmlZoknit, pulóvert és pólót is kaphatunk karácsonyi mintával, ám ha valami szexibbre vágyunk, akkor is van miből válogatni. Mutatjuk, mi az, amitől garantáltan tátva marad a férfiak szája. Jön a hiánypótló karácsonyi mellbimbódísz. Intim--Elképesztően bizarr produkciót mutatott be két pucér szereplő a színpadon (18+)http://www.life.hu/intim/20181112-elkepesztoen-bizarr-produkciot-mutatott-be-ket-pucer-szereplo-a-szinpadon.htmlElképesztő felvétel került fel az internetre: bizarr produkciót mutatott be a színpadon két meztelen szereplő. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.