Kulcsár Edina megbetegedett, csak a kisfiát akarja ellátni

betegség anyaság Kulcsár Edina gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú eseményről adott hírt közösségi oldalán Kulcsár Edina. Az édesanya beteg lett, kisfiát is nehezen tudja ellátni. 

„Mára csak annyi erőt kérnék, hogy őt el tudjam látni” – írta közösségi oldalára feltöltött fotójához Kulcsár Edina.

Insta-storyjában pedig azt írta, hogy szuperhősnek hitte magát, de a szervezete nem bírta tovább, megadta magát a betegségnek. Rajongói kommentben biztatják, hogy tartson ki.

"„obbulást! Kb. ennyi idős volt az én kisfiam is, amikor beteg lettem. Maszkban szoptattam és amúgy is sokat volt rajtam a maszk, mert a fül-orr-gégész azt javasolta, előbb gyógyulok. Így is lett! Kb. 2 nap alatt jobban lettem!” – írta neki az egyik kommentelő.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mára csak annyi erőt kérnék, hogy őt el tudjam látni. ❤️

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Insta-storyban posztolt Kulcsár Edina betegségéről Forrás: Instagram/Kulcsár Edina

Váratlanul kórházba került a várandós Amy Schumer színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20181116-varatlanul-korhazba-kerult-a-varandos-amy-schumer-szineszno.htmlKórházba került Amy Schumer. A várandós színésznőt állandó rosszullétek gyötrik várandóssága alatt. Dr. Life--A hőhullámok az emberek spermáját is károsíthatjákhttp://www.life.hu/drlife/20181115-a-hohullamok-az-emberek-spermajat-is-karosithatjak.htmlKiderült, hogy a hőhullámok nemcsak a rovarokat, de akár az embereket is terméketlenné tehetik. Dr. Life--Így vedd fel a harcot a nemi szerveken megjelenő pattanások ellen http://www.life.hu/drlife/20181115-igy-vedd-fel-a-harcot-a-nemi-szerveken-megjeleno-pattanasok-ellen.htmlSajnos a makacs pattanások nemcsak az arcon fordulhatnak elő, hanem a háton és bizony az intim területeken is. De természetesen van rá mód, hogy ezt megakadályozzuk, illetve kezeljük. Dr. LifeOrigo4 hiba, amit a füled tisztításakor elkövethetszhttp://www.life.hu/drlife/20181115-4-hiba-amit-a-fuled-tisztitasakor-elkovethetsz.htmlA fület nem egyszerű tisztítani, ráadásul a vélemények is megoszlanak arról, mivel és milyen gyakran érdemes csinálni. Szakemberek most elárulták, mi az a 4 dolog, amit mindenképpen érdemes elkerülnöd. Dr. LifeThinkstockKiderült, hány használat után kell törölközőt cserélnihttp://www.life.hu/drlife/20181115-kiderult-hany-hasznalat-utan-kell-torolkozot-cserelni.htmlSokkal gyakrabban kellene cserélni a törölközőt, mint ahogy ezt általában tesszük: erre jutottak a kutatók. Dr. LifeOrigoE-cigi robbant fel a férfi zsebében: komoly égési sérüléseket szenvedetthttp://www.life.hu/drlife/20181115-ecigi-robbant-fel-a-ferfi-zsebeben-komoly-egesi-seruleseket-szenvedett.htmlNagyon súlyos sérüléseket szenvedett az az angol édesapa, akinek felrobbant egy e-cigi a zsebében: bőrátültetésre volt szüksége. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.