Kálloy Molnár Péter szívbetegség egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kálloy Molnár Péter októberben, előadás közben lett rosszul. Szorított a mellkasa, így azonnal kórházba szállították. A színész már jól van, de egy hajszálon múlt az élete.

„Megijedtünk, én is és a családom is, de szerencsére minden jól alakult. Akár meg is halhattam volna, ha nem kerülök gyorsan kórházba. Azonban köszönhetően a csodálatos orvosaimnak, valamint a kórház dolgozóinak, már minden rendben” – mondta a Blikknek Kálloy. Hozzátette, pontosan tudja, hogy a szívproblémái miatt változtatnia kell az életvitelén. „Még ott, a kórházi ágyon letettem a cigit, és azóta sem szívtam el egyetlen szálat sem! Végre azt is megértettem, miért fontos a sport. Eddig is sokan mondták, hogy többet kellene mozogjak, nem elég, ha néha sétálok. De most már értem is, miért! Megtudtam, hogy a szívizmokat is lehet edzeni, és nekem kell is. Elkezdtem sportolni, heti ötször edzek, és már látszik is az eredmény, öt kilogrammal kevesebbet mutat a mérleg.”

Kálloy Molnár Péter októberben lett rosszul Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.