Így vitték be a kórházba Liptai Claudia beteg kisfiát, Marcit

betegség kisfiú Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia Ausztria kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletek derültek ki arról, miért is hagyta ki a Sztárban Sztárt Liptai Claudia. Kisfia hirtelen megbetegedett és egy ausztriai kórházba kellett bevinniük.

Mint arról már beszámoltunk, kisfia betegsége miatt nem vett részt a Sztárban Sztár legutóbbi adásában Liptai Claudia. Azóta kiderült, hogy a sztáranyuka családjával Ausztriában pihent, és az egyik éjszaka Marci nem érezte jól magát. Nem is volt kérdés: egyből elindultak vele a kórházba.

Ausztriában, a Hotel Sonnenparkban voltak, amikor az éjjeli órákban Marci rosszul lett. Claudia és Ádám sem olyan szülő, aki 'túlfélti' a gyerekét, de most mindketten nagyon megijedtek, mert egy ilyen hirtelen állapotváltozás veszélyes lehet. Azonnal bevitték a kisfiút a kórházba, ahol ellátták és bent is tartották” – nyilatkozta a Borsnak egy közeli ismerős, aki azt is elárulta, Marci jó kezekbe került, de azt egyelőre nem tudta megmondani, meddig kell bent maradniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.