Visszaforduló lábakkal és fenék nélkül született egy csecsemő

betegség lábak csecsemő fenék születési rendellenesség széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt megtudta, hogy gyermeke különös betegséggel születik majd. Ám úgy döntött, megtartja a gyermeket, de a látvány mégis mellbevágta, amikor először kezébe vehette Baront. 

Lábai szinte a vállai mellé érnek a nemrégiben született Baronnak. Édesanyja, a 39 éves Tracy Fletcher már a várandóssága alatt tudta, hogy mi lesz a gyermekkel, ám mégis mellbevágta a látvány, amikor gyermekét először a kezébe vehette - írja a Mirror.

"A nővér azt mondta, hogy 25 éves pályafutása alatt nem látott ilyen csecsemőt" - emlékezett vissza az édesanya. Baronnak nemcsak a lábai mások, mint egészséges társainak, hanem fenék nélkül született, soha nem fog járni, de a vizeletét és a székletét sem fogja visszatartani nagy valószínűséggel.

Születése után azonnal mesterséges kómába helyezték, a tüdeje tele volt folyadékkal. Tracy azt mondja, csodálatos érzés volt, amikor hazavitték, öltöztetni azonban nehezen tudják lábai állása miatt.

"Semmit nem érez a lábaiban vagy a teste alsó részén, de nemrégiben egyes részek mozogni kezdtek" - mesélte Tracy. Eltökélt szándékuk, hogy mindenben segítik majd gyermeküket, hogy minél teljesebb életet élhessen.

Ha szeretnéd látni a kis Baront, kattints ide!

Súlyos rendellenességgel született Baron (Képünk illusztráció) Forrás: pexels.com

Ilyen egy plasztikai sebész feleségének lennihttp://www.life.hu/drlife/20181128-ilyen-egy-plasztikai-sebesz-felesegenek-lenni.htmlŐszintén vallott az életéről egy plasztikai sebész felesége. Dr. Life--Ezért hajtsd le mindig a fedelet, ha lehúzod a vécéthttp://www.life.hu/drlife/20181128-ezert-hajtsd-le-mindig-a-fedelet-ha-lehuzod-a-vecet.htmlTe is úgy húzod le a vécét, hogy előtte nem hajtod le a fedelét? Nagy hibát követsz el. Dr. Life--Megszólalt Liptai Claudia: így van most a kisfia, Marcihttp://www.life.hu/drlife/20181128-megszolalt-liptai-claudia-igy-van-most-a-kisfia-marci.htmlNehéz napok vannak Liptai Claudia és Pataki Ádádm mögött: kisfiuk, Marci pár napja kórházba került. Claudia a Sztárban sztárban sem zsűrizzett, minden idjét beteg gyermeke mellett tölötte. A műsorvezető most végre tájékoztatott arról, hogy van a kisfiú.Dr. LifeOrigoKözösségi oldalán jelentette be: Hajdú Péter nincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20181128-kozossegi-oldalan-jelentette-be-hajdu-peter-nincs-jol.htmlHajdú Péter nem érzi jól magát, ledöntötte a betegség.Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoBalázs Andi megbetegedett: fotóhttp://www.life.hu/drlife/20181127-balazs-andi-megbetegedett.htmlBalázs Andit sem kerülte el a megfázás, úgy tűnik, nincs jól a színésznő. Dr. LifeOrigoVégvári Ádámnak balesete volt, eltört a kulcscsontjahttp://www.life.hu/drlife/20181127-vegvari-adammal-balesete-volt-eltort-a-kulcscsontja.htmlVégvári Ádám, a Neoton Família énekes-gitárosa otthonában csúszott meg. Amikor földet ért, pokoli fájdalmat érzett. Kiderült: eltört a kulcscsontja, ám a hétvégi jótékonysági koncerten így is színpadra állt. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.