Molnár Anikó egészsége veszélyben volt, orvosai időben felfedezték

diéta inzulin fogyás hasnyálmirigy inzulinrezisztens Molnár Anikó hízás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott Molnár Anikó, aki most elárulta, hogy néhány hónappal ezelőtt még nagyon nagy volt nála a probléma. Orvosai szerencsére közbeléptek. 

"Százötről indultam, fogalmam sem volt, miért jöttek rám a kilók, azt sejtettem, hogy a sportolás hiánya az oka. De végül nem lett igazam, mert egy vizsgálat miatt véletlenül kiderült, inzulinrezisztens lettem. Na így kerültem az orvosomhoz, aki kb. fél év alatt levarázsolta rólam a bálnajelmezt és a gyógyulás útjára terelt" - mondta a Ripostnak Molnár Anikó, aki most remek formában van, az egészsége is kezd visszatérni a normális kerékvágásba.

Molnár Anikó egészsége kezd helyrejönni Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Hozzátette: most hetvenhét kiló. Úgy fogalmazott, a hasnyálmirigye már az utolsókat rúgta, amikor elkapták a folyamatot. Gyógyszert szed, és kerüli a gyors felszívódású szénhidrátokat.

"Eddig huszonhét kiló mínusznál tartok. Mindennap kapom a dicsérő szavakat. El sem hiszem, amit a mérlegen látok. Nagyon boldog vagyok" - fogalmazott az egykori Nagy Ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.