Csak show és más semmi Vastag Csaba sérülés Schobert Norbert Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi lebetegedett, Vastag Csaba és Baronits Gábor pedig sérülten vág neki a Csak show és más semmi pénteki élő adásának. Vajon mi lesz ebből?

Kiújult Baronits Gábor gerincproblémája, így gerincmerevítőben készül Tatár Csillával a ma esti élő show-ra. A Pro-Art Táncsúdióval közösen egy paso doblét készülnek előadni a Csak show és más semmi színpadán.

Vastag Csabának próba közben roppant a gerince Fotó: Polyák Attila - Origo

"Gyengébbek az izmok a csigolyáimnál, a keresztcsontom tájékán. A keddi táncpróbán az egyik mozdulatnál csak egy pattanást hallottam. Mivel a csigolyák ilyenkor nyomást gyakorolnak az idegekre, így zsibbadni kezdett a bal lábam" - mesélte a Ripsotnak Baronits Gábor. Ilyenkor általában pihentetnie kell a hátát, ám most erre nem sok lehetősége van.

Baronits Gábor gerincmerevítőben készül az élő show-ra Forrás: TV2

Nem ő az egyetlen, akinek a gerince rendetlenkedik, Vastag Csaba is megsérült. Eke Angélával közös produkciójának próbája során egy rosszul sikerült emelésnél megroppant a háta, ő is fájdalmakkal kezdi majd az élő show-t.

Rajtuk kívül még Schobert Norbi is gyengélkedik, egy próbát is ki kellett hagynia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.