Michael Jackson La Toya Jackson plasztikai sebész változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán hallat magáról az utóbbi időben Michael Jackson testvére, La Toya Jackson. Most azonban új fotók jelentek meg róla, amelyeken látszik, hogy az utóbbi években nagyon megváltozott. 

A Kinderlachen Gálán vett részt La Toya Jackson, Michael Jackson testvére. A 62 éves énekesnő nagyon megváltozott az utóbbi években, úgy tűnik, számos plasztikai beavatkozáson esett át.

Főként az arca lett nagyon más, testvérééhez hasonlóan az ő bőre is egyre fehérebb és fehérebb. Néhány hónappal ezelőtt akkor került a hírek középpontjába, amikor egy médium elmesélte, hogyan teltek Michael Jackson utolsó percei. A médium szavai nagyon megérintették az énekesnőt.

La Toya Jacksonra alig lehet ráismerni Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Nicole Kubelka

Állítólag Curtis elhagyta az autóbaleset helyszínéthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-allitolag-curtis-elhagyta-az-autobaleset-helyszinet.htmlCurtis és a menyasszonya a hétvégén szenvedtek autóbalesetet, és állítólag a rapper elsietett a baleset helyszínéről. TV + Sztárok--Nádai Anikó arról nyilatkozott, hogyan él szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-nadai-aniko-arrol-nyilatkozott-hogyan-el-szerelmevel.htmlMár 8 hónapja jár együtt új kedvesével Nádai Anikó. Most elárulta, milyen a kapcsolatuk. TV + Sztárok--Ennyit változott az évek során az 50 éves Lucy Liuhttp://www.life.hu/sztarok/20181203-ennyit-valtozott-az-evek-soran-az-50-eves-lucy-liu.htmlLucy Liu vasárnap ünnepelte ötvenedik születésnapját. A színésznő akár 10 évet is letagadhatna a korából, hiszen még ma is csodásan néz ki. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien szépészeti beavatkozással kezdhette a hetethttp://www.life.hu/sztarok/20181203-vasvari-vivien-szepeszeti-beavatkozason-kezdhette-a-hetet.htmlDr. Krasznai Zsolttal közös videót osztott meg Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője. Egyelőre nem árulták el, hogy mire készültek, úgy tűnik, szépészeti beavatkozásnak vetheti alá magát a luxusfeleség. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Ginu fél attól, barátja hogyan reagál a hűtlenségére (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181203-valovilag-9-vv-ginu-fel-attol-baratja-hogyan-reagal-a-hutlensegere.htmlA ValóVilág második párbajából VV Csoki került ki győztesen: a fiú egykori szexpartnerét, vagyis Ginut győzte le. A kiesett játékossal a Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett. Ginu elárulta, sokat tanult az emberi kapcsolatokról a villában, ám attól nagyon fél, hogyan reagál majd a barátja a hűtlenségére, habár Ginu nem tartja szexnek azt, ami közte és Csoki között történt. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Kállay-Saunders András a kieséséről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181203-kallay-saunder-andras-a-kieseserol-nyilatkozott.htmlA Sztárban sztár legutóbbi adásából Kállay-Saunders András távozott. Úgy tűnik, hogy a nézőket nem győzte meg a produkciója, ahogy Majkát sem. Az énekest a Life.hu riportere, Domszky László faggatta a kiesése után. András elárulta, milyen érzésekkel távozik a versenyből, és mennyi mindent köszönhet a műsornak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.