plasztikai műtét mell műtét plasztikai beavatkozás Vasvári Vivien kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes posztokkal vezette fel plasztikai műtétét közösségi oldalán a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien. Most kiderült: mellei miatt feküdt kés alá. 

Ahogy mi is megírtuk: plasztikai sebésznél járt a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien. Ezt közösségi oldala követőivel is megosztotta, ám azt sokáig nem lehetett tudni, hogy milyen beavatkozást végeztek rajta.

Most azonban elárulta: a kebleit műtötték meg. „Most már imádom az új ciciket” – kezdte bejegyzését a luxusfeleség.

„Két gyermek szoptatása után olyan volt a mellem, mintha tejes zacskó lenne. Nem bírtam már nézni, így újra mellműtéten estem át. Formába hozattam őket, és azt kell mondanom, hogy maximálisan elégedett vagyok, soha nem fogom megbánni” – folytatta bejegyzését Vasvári Vivien, aki jól van a műtét után.

Koltai Róbert súlyos alvási zavarban szenvedett: levegőt sem kapotthttp://www.life.hu/drlife/20181205-koltai-robert-sulyos-alvasi-zavarban-szenved-levegot-sem-kapott.htmlKoltai Róbert ma már rendkívül energikus, de nem volt ez mindig így és ez nem is csoda: nem kapott levegőt. Dr. LifeOrigoFélmeztelenül pózol a kamerának a háromszoros ráktúlélő nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20181204-felmeztelenul-pozol-a-kameranak-a-haromszoros-raktulelo-no.htmlA 49 esztendős brit anyuka, Gemma háromszor győzte le a rákot. Testét két masztektómia után most félmeztelenül is megmutatta, hogy ezzel bátorítsa sorstársait. Dr. Life--Neked is a második lábujjad a leghosszabb? Ezt kell tudnod rólahttp://www.life.hu/drlife/20181204-neked-is-a-masodik-labujjad-a-leghosszabb-ezt-kell-tudnod-rola.htmlA második lábujjad hosszabb, mint az első? Ne érezd kínosnak, másnak is ilyen, például Meghan Markle-nek! Dr. Life--Benke Laci bácsi elmondta, miért került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20181204-benke-laci-bacsi-elmondta-miert-kerult-korhazba.htmlNemrégiben újra kórházba kellett feküdnie Benke László mesterszakácsnak. Az ország Laci bácsija most elmondta, hogy mi volt a probléma, és hogyan érzi magát most. Dr. LifeOrigoNátha vagy influenza? – nagyon nem mindegyhttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20181204-eletenergia.htmlKöhögés, orrfolyás, rossz közérzet, hőemelkedés vagy láz? Ősszel és télen gyakran tapasztaljuk magunkon ezeket a kellemetlen tüneteket. Ilyenkor sokszor nehéz eldönteni, hogy egyszerű megfázásról vagy influenzáról van-e szó, pedig amíg a nátha enyhe lefolyású, az influenza hosszú időre ledönthet a lábunkról. A kezelés mindkét esetben leginkább a tünetetek enyhítésére szolgál, de fontos tudnunk, hogy mivel is állunk szemben, hiszen az influenza jóval súlyosabb betegség, amelynek akár veszélyes szövődményei lehetnek.HirdetésKomoly rendellenesség a karácsony betegség, azaz a hemofíliahttp://www.life.hu/drlife/20181204-komoly-rendellenesseg-a-karacsony-betegseg-azaz-a-hemofilia.htmlA legtöbben valószínűleg nem hallottak még a karácsony betegségről. Első hallásra következtethetnénk az ünnepek utáni gyomorrontásra, ám ennél sokkal komolyabbról van szó. Ugyanis a karácsony betegség a hemofília egyik megnevezése. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.