Csak show és más semmi színész sérülés fájdalom balett Veréb Tamás kortárs balett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megviselik a próbák a Csak show és más semmi című műsor szereplőit. Az előző héten Vastag Csaba és Baronits Gábor sérültek meg, most Veréb Tamás hátával akadtak problémák. Még nem tudja, mennyire lesz képes összeszedni magát, fájdalomcsillapítót szed. 

Baronits Gábor és Vastag Csaba a múlt héten küzdött fájdalmakkal a Csak show és más semmi próbái alatt. Ám most úgy tűnik, nem ők az egyetlenek, akik megsérültek.

Most Veréb Tamás színész nem vigyázott kellőképp a próbák alatt. Párjával, Eke Angélával egy kortárs balettprodukciót mutatnak majd be. "A huszadik ugrásnál, amikor Angi megérkezett az ölembe, nagy fájdalmat éreztem: mintha beledöftek volna egy kést a hátamba. Azóta is fáj" - panaszolta a Ripostnak Veréb Tamás.

Veréb Tomás megsérült a próbákon Forrás: TV2

Csontkovácsnál is volt, ám úgy érzi, ez nem használt. "A próbát is csak nézni fogom, mert beállni nem tudok. A kérdés az, hogy ha ezt a hetet valahogyan meg is csinálom gyógyszerek segítségével, a döntő hetében mit tudok majd bevállalni? Pihentetni próbálom, bízom benne, hogy elmúlik. Ez egy intő jel volt, most nagyon kell vigyáznom" - fogalmazott a színész.

A tapadásmentes serpenyő vegyi anyagai rossz hatással lehetnek a férfiak péniszére (18+)http://www.life.hu/drlife/20181206-a-tapadasmentes-serpenyo-vegyi-anyagai-rossz-hatassal-lehetnek-a-ferfiak-peniszere.htmlA tapadásmentes serpenyőben található vegyi anyag megrövidítheti a férfiak péniszét. Dr. Life--Vasvári Vivien plasztikai beavatkozáson esett át, a kebleit műtöttékhttp://www.life.hu/drlife/20181205-vasvari-vivien-plasztikai-beavatkozason-esett-at-kebleit-mutottek.htmlSejtelmes posztokkal vezette fel plasztikai műtétét közösségi oldalán a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien. Most kiderült: mellei miatt feküdt kés alá. Dr. LifeOrigoKoltai Róbert súlyos alvási zavarban szenvedett: levegőt sem kapotthttp://www.life.hu/drlife/20181205-koltai-robert-sulyos-alvasi-zavarban-szenved-levegot-sem-kapott.htmlKoltai Róbert ma már rendkívül energikus, de nem volt ez mindig így és ez nem is csoda: nem kapott levegőt. Dr. LifeOrigoFélmeztelenül pózol a kamerának a háromszoros ráktúlélő nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20181204-felmeztelenul-pozol-a-kameranak-a-haromszoros-raktulelo-no.htmlA 49 esztendős brit anyuka, Gemma háromszor győzte le a rákot. Testét két masztektómia után most félmeztelenül is megmutatta, hogy ezzel bátorítsa sorstársait. Dr. Life--Neked is a második lábujjad a leghosszabb? Ezt kell tudnod rólahttp://www.life.hu/drlife/20181204-neked-is-a-masodik-labujjad-a-leghosszabb-ezt-kell-tudnod-rola.htmlA második lábujjad hosszabb, mint az első? Ne érezd kínosnak, másnak is ilyen, például Meghan Markle-nek! Dr. Life--Benke Laci bácsi elmondta, miért került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20181204-benke-laci-bacsi-elmondta-miert-kerult-korhazba.htmlNemrégiben újra kórházba kellett feküdnie Benke László mesterszakácsnak. Az ország Laci bácsija most elmondta, hogy mi volt a probléma, és hogyan érzi magát most. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.