Gesztesi Károly, Sári Évi és Völgyesi Gabi is lebetegedtek a Sztárban sztár fellépői közül

betegség probléma Sztárban sztár Völgyesi Gabi Sári Évi Gesztesi Károly ének
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, betegség döntötte le a Sztárban sztár fellépőit. Gesztesi Károlyt a kórházban látták, Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett. Így a próbák is akadoznak, remélik, hogy minden rendben lesz a Sztárban sztár vasárnapi élő show-ján.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központban látta a Bors egyik olvasója Gesztesi Károlyt. A színész láthatóan gyengélkedett, az egyik kórterembe kísérték.

"Szinte hihetetlen, de pár perc múlva leült mellém Sári Évi. Ő gondterhelt és fáradt volt. Kérdésemre csalódottan mesélte, hogy szinte az egész stáb lebetegedett, megfertőzték egymást. Ő csak receptekért jött, de Gesztesi éppen infúziót kap. Arról is beszélt, hogy az egyik próbát és fellépését is le kellett mondania, de reméli, hogy a műsorra lesz hangjuk. Azt is elmesélte, hogy Völgyesi Gabi is rosszul van" - mesélte az olvasótudósító.

Sári Évi is lebetegedett Forrás: TV2

A lap megkereste Völgyesi Gabit is, aki a következőt nyilatkozta: "Amivel csak lehet, kúrálom magam. Még egy aromaterapeutával is konzultáltam, de mindig oda lyukadtunk ki, hogy pihentessem a hangszálaimat, és semmi esetre se erőltessem énekléssel" - fogalmazott az énekesnő, aki azért már próbálgatta a hangját, hiszen nem szeretne felkészülés nélkül vasárnap a kamerák elé állni.

Sári Évi orvosa azt mondta, hogy szombatra már jobban lehet. Szerencsére a hangszálainak nincs baja. "Mindössze két napot tudtam gyakorolni, és ma van a főpróba. Ilyenkor 6-szor, 7-szer szoktuk elénekelni a dalainkat, de felmentést kértem, úgyhogy én most csak egyszer állok a színpadra" - árulta el az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.