Demjén Rózsi balesetet szenvedett

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
zúzódás Demjén Rózsi koncert baleset próba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készül év végi nagykoncertjére a 72 éves énekes, ám a Blikk a próbán kiszúrta, hogy nagyon kíméli a jobb karját.

„Sajnos, megint volt egy balesetem, de lekopogom, ezúttal semmim sem törött el, és ami a legfontosabb, egyetlen koncertet sem kellett lemondanom. Csak zúzódást szenvedtem, bár ez is elég lassan gyógyul. Fájdalmam már nincsen, de így is kellemetlen. Még mindig kék-zöld a bal vállam. Épp jöttem ki a fürdőszobából, és megcsúsztam az előszoba gránitlapján, ráadásul pont a problémás lábammal. Van szőnyeg a fürdőnkben, valahogy mégis vizes maradt a papucsom talpa, valószínűleg a pára miatt, mert kint akkor már hűvösebb volt. Megijedtem, hogy megint műteni és gipszelni kell, de az orvos megnyugtatott, csak zúzódást szenvedtem” – mondta a lapnak Rózsi, aki 14 évvel ezelőtti operációjára utalt, amikor cukorbetegsége miatt amputálni kellett a nagyujját a bal lábfején. 2016-ban pedig eltörte a jobb felkarját az Itt élned, halnod kell című rockmusical hangpróbája után, és csak másnap vette észre, hogy baj van.

Demjén Ferenc balesetet szenvedett Fotó: Hirling Bálint - Origo

Demjén Ferenc szerencsére mindkét operáció után teljesen rendbejött, de karjában az idegentestérzést máig nem tudja megszokni, és a frontokat is sokkal jobban megérzi.

Vastagbéldaganattal műtötték Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20181209-vastagbeldaganattal-mutottek-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlA Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás című mellékletében egy interjú keretén belül betegségéről is beszélt Pécsi Ildikó férje, az egykori világválogatott és olimpiai bajnok labdarúgó, Szűcs Lajos. Dr. Life--Tumornak hitték, de tévedtek: amőba ette a nő agyáthttp://www.life.hu/drlife/20181209-nem-tumor-volt-ritka-jelenseg-fogadta-az-orvosokat-a-no-agyaban.htmlRákosnak hitték a 69 éves nőt az orvosok, aki korábban egy megfázás alatt átmosta az orrát. Ekkor egy amőba jutott a szervezetébe, a műtétet végző orvost meglepő jelenség fogadta, amikor feltárta a nő koponyáját. Dr. Life--Ördög Nóra betegen vezette a Csak show és más semmi műsoráthttp://www.life.hu/drlife/20181208-ordog-nora-betegen-vezette-a-csak-show-es-mas-semmi-musorat.htmlÖrdög Nóra betegen állt a Csak show és más semmi színpadára. A műsorvezető olykor alig tudott megszólalni. Dr. LifeOrigoGesztesi Károly, Sári Évi és Völgyesi Gabi is lebetegedtek a Sztárban sztár fellépői közülhttp://www.life.hu/drlife/20181207-gesztesi-karoly-sari-evi-es-volgyesi-gabi-is-lebetegedtek-a-sztarban-sztar-fellepoi-kozul.htmlÚgy tűnik, betegség döntötte le a Sztárban sztár fellépőit. Gesztesi Károlyt a kórházban látták, Sári Évi és Völgyesi Gabi is ágynak esett. Így a próbák is akadoznak, remélik, hogy minden rendben lesz a Sztárban sztár vasárnapi élő show-ján. Dr. LifeOrigoRossz hír a frontra érzékenyeknek: fájhat a fejük a hétvégénhttp://www.life.hu/drlife/20181207-rossz-hir-a-frontra-erzekenyeknek-fajhat-a-fejuk-hetvegen.htmlNem túl kellemes hétvége elé néznek a frontokra érzékenyek. Dr. LifeOrigoEzek a hétköznapi dolgok csúnyán megbetegíthetnekhttp://www.life.hu/drlife/20181206-ezek-a-hetkoznapi-dolgok-csunyan-megbetegithetnek.htmlKiderült, hogy olyan hétköznapi dolgok is megbetegíthetnek, amelyekről nem is gondolnánk, hogy veszélyesek az egészségünkre. Mutatjuk, melyek azok! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.