Ciara Noble placentából készít különböző termékeket: évi 3 milliót keres vele

Forrás: Instagram/KindredPostnatal products -
placenta szülésznő kapszula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A placenta evése egyre népszerűbb, ezért építette erre a vállalkozását az ausztrál szülésznő, Ciara Noble: évente átszámítva 3 millió forintot keres vele.

Az ausztrál szülésznő átszámítva körülbelül 3 millió forintot zsebel be évente az anyukák placentájából készített termékekből. Elég nagy divatja van mostanában annak, hogy a nők elfogyasztják a saját placentájukat, vagy az ebből készült kapszulát. Kim Kardashian és testvére is így tettek. Erre építette vállalkozását Ciara Noble is, amely elképesztő sikernek örvend.

Ciara Noble placentából készít különböző termékeket Forrás: Instagram/KindredPostnatal products

A méhlepényeket az anyukáktól gyűjti össze, és különböző termékeket gyárt számukra belőle: arckrémet, turmixot vagy éppen kapszulát. „Több mint száz nő vette eddig igénybe a szolgáltatásomat, és csak pozitív visszajelzéseket kaptam. Nagyszerű érzés tudni, hogy segítek. Lehet, hogy néhány ember elzárkózik ettől, de ez olyan szép és természetes" – mondta Ciara. A legkedveltebb terméke a placentakapszula. Amikor megkapja a méhlepényt, felszeleteli, majd kiszárítja. Ezután robotgépben összetöri, majd kapszulákat készít belőle - írja a Mirror. Termékei hihetetlenül népszerűek: évi 3 milliót keres velük forintra átszámítva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.