Vastag Csaba nem tud meggyógyulni, rajongóitól kért tanácsokat

betegség Csak show és más semmi Vastag Csaba videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba beteg, a gyógyszerek sem használnak neki, már nem tudja, mitévő legyen, rajongói segítségét kérte, hogyan gyógyulhatna meg minél hamarabb.

Vastag Csaba már a Csak show és más semmi döntőjének napján is betegeskedett, de állapota azóta rosszabbodott. Erről most a közösségi oldalán is beszámolt.

A videóban elmondta, a lázcsillapítók egyáltalán nem használnak, az egyik gyógyszerre pedig egyébként is allergiás. Épp ezért kérte a rajongóit, osszák meg tanácsaikat, mit javasolnak, mitől gyógyulhatna meg minél hamarabb.

Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Meghan Markle 17 évesen így énekelt egy iskolai karácsonyon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-meghan-markle-17-evesen-igy-enekelt-egy-iskolai-karacsonyon-video.htmlElőkerült egy videó Meghan Markle 1998-as iskolai szerepléséről: így énekelt a hercegné 17 éves korában. TV + SztárokOrigoMokka best of: Kulcsár Edina és édesanyja elárulta, verekedtek a buszon – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-mokka-best-of-kulcsar-edina-es-edesanyja-elarulta-verekedtek-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja májusban elárulták a Mokkában, hogy összeverekedtek egymással a buszon. TV + Sztárok--Osvárt Andrea piros fürdőruhában, medencében ülve kívánt boldog karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-osvart-andrea-piros-furdoruhaban-medenceben-ulve-kivant-boldog-karacsonyt-foto.htmlOsvárt Andrea az ünnepeket egy gyönyörű, egzotikus helyen tölti, ahonnan folyamatosan posztolja a szebbnél szebb fotókat. Így kívánt boldog ünnepeket. TV + SztárokOrigoFélmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoKristen Stewart megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20181225-kristen-stewart-megmutatta-uj-baratnojet.htmlA Twilight színésznője két évig volt együtt Stella Maxwell modellel, ám pár hónapja szakítottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.